Live Q&A: Breda samen sterk

Juist in deze tijd blijkt het een must om de verbinding met elkaar te leggen en te houden. Daarom organiseert De Maatschappij een live Q&A sessie met Bredanaars die zicht hebben op de maatschappelijke en economische ontwikkelingen in Breda. Wat zien we in de belangrijkste Bredase sectoren gebeuren? Welke hulpvragen leven er bij Bredase ondernemers? Welke nieuwe perspectieven dienen zich aan? We spreken met Raymond Kouwenberg (ondernemer en raadslid) en Leroy Joosen, accountmanager Horeca & Retail van het Ondernemersteam van de Gemeente Breda.

Naast een interview, gemodereerd door Johan Vissers en Rick Bastiaanssen, is er alle ruimte voor toehoorders om live vragen te stellen.

Wanneer: woensdag 6 mei 2020 van 15.00u tot 16.00u
Waar: via Zoom (zie de downloadinstructie hier beneden), na aanmelding ontvangt u een link naar de Zoom-meeting.
Deze bijeenkomst is kosteloos.

INSTRUCTIE GEBRUIK ZOOM
Wat is Zoom?


Leuk, we gaan Zoom-en! Maar hoe werkt dat eigenlijk? Zoom is een Cloud dienst waarmee je een virtuele bijeenkomst kunt houden met 2 of meerdere personen. Alsof je met elkaar aan tafel zit, maar dan via het internet. Je moet wel een microfoon en luidspreker hebben op je PC voor het geluid en voor video een webcam. Bij een laptop is dit doorgaans al het geval.

Installeren van ZOOM op je PC
Als je voor het eerst met Zoom op je PC of laptop werkt wordt automatisch gevraagd enkele gratis bestanden te downloaden om Zoom te starten. Na het downloaden klik je op de bovenstaande link en kom je in de onlinebijeenkomst. Omdat dit wel enkele minuten in beslag kan nemen, is het fijn als je hiermee start 10 minuten voor de bijeenkomst. Je kan er ook voor kiezen om eerder het programma te installeren.

Ga naar de download pagina van Zoom:  https://zoom.us/download

  • Download Zoom Client for Meetings (dat is de bovenste in een rij van mogelijke downloads).
  • Installeer het op je computer.
  • Belangrijk: check de privacy instellingen van je video + microfoon; soms is de toegang beperkt tot een aantal vooraf aangegeven apps en moet je die instelling eerst verruimen. (te vinden bij instellingen – privacy).

Ga in een rustige ruimte zitten waar je geen achtergrondgeluiden hebt. Daarnaast ga tegen het licht in zitten. Dan is je gezichtsuitdrukking veel beter te zien. 

Aanwezige introducees 6

Saskia Gröninger

Ondernemersteam Gemeente Breda

Maartje van Hees

Gemeente Breda

Danny Joosen

Restaurant 5

Jan-Volkert Meuldijk

KeurWerk

Ton Overeem

VVD Breda

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden