Liesbeth van Houwelingen op bezoek aan de Maas

In gesprek met Liesbeth van Houwelingen over een Leger dat gelooft in tweede en derde kansen!

Bestaanszekerheid, ook in Nederland, is niet altijd even vanzelfsprekend. Iedereen heeft in de basis recht op een woonplek, genoeg inkomen, toegang tot zorg en een sociaal netwerk. Maar als je de krant leest of iets verder kijkt dan het einde van je eigen straat en buurt weet je dat dit, ondanks alles wat wij in Nederland willen en kunnen, niet altijd en voor iedereen even vanzelfsprekend is. Vroeger niet en ook nu, in onze enorme welvaart, nog steeds niet.

Liesbeth van Houwelingen is momenteel werkzaam als manager bij het Leger des Heils en weet als geen ander, vanuit haar eigen passie en overtuigingen, een betekenisvolle bijdrage levert aan hen die het nodig hebben en de leefbaarheid van Nederland en onze steden. Een bijzondere vrouw op een bijzondere plek. In een vorig leven was zij Chief Commercial Officer bij ABNAmro lease. Het kan verkeren in een leven met keuzes, afwegingen, overtuiging en passie voor de medemens.

Liesbeth is momenteel als directeur Zorg indirect verantwoordelijk voor zo’n 40 teams die een grote diversiteit aan deelnemers begeleiden, van kinderen in crisisopvang, tienermoeders, tot zwaar verslaafde harddrugsgebruikers… en op dit moment ook een aantal locaties waar Oekraïners worden opgevangen. Het Leger is een boeiende organisatie met bevlogen christenen die met liefde voor hun naasten zorgen, en met elkaar goed zijn voor een omzet van meer dan een half miljard. Naast geloof, hoop en liefde is het Leger ook een “gewoon” bedrijf.

Op 26 januari aanstaande vanaf 16.00 bent u van harte welkom op een bijeenkomst op Sociëteit de Maas tot 18.00. Inloop vanaf 15.30. Peter Caljé gaat dan in gesprek met Liesbeth van Houwelingen over het Leger als instituut en als bedrijf, waar zij wakker van ligt en voor op staat, haar prioriteiten en inzichten voor het komende jaar en hoe zij en wij een verschil kunnen maken voor de wereld om ons heen en de mensen die het nodig hebben. En naar goed gebruik mag u ook als aanwezige participeren in dit gesprek. Wij zien uit naar uw komst.

 

Namens het bestuur van de Maatschappij,

Peter Caljé

 

Meld u snel aan via de onderstaande button!

Wanneer? 26 januari 2023 van 16:00 - 18:00 uur
Waar? Sociëteit aan de Maas, Veerdam 1, 3016 DD Rotterdam
Voorschriften? Dresscode tenue de ville

Leden kunnen zich aanmelden via de aanmeld-button. Niet-leden kunnen een mail sturen naar rotterdam@de-maatschappij.info, dan ontvang je van ons een bevestiging van aanmelding. Deelname € 20,00 p.p. over te maken naar IBAN NL54ABNA025.39.85.358 t.n.v. NMNH departement Rotterdam o.v.v. naam, datum en bijeenkomst. Bij eventuele annulering minder dan 3 dagen voor de bijeenkomst blijven de kosten van deelname verschuldigd. Aangemeld maar toch verhinderd: Graag een bericht naar 06-11504422.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden