GEANNULEERD | Lezing Juan Khalaf

UPDATE 13 NOVEMBER 2021 | Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 12 november heeft het bestuur van departement Zeeland besloten om de komende bijeenkomst met spreker Juan Khalaf van 18 november a.s., te annuleren.

Uiteraard schuiven wij de interessante lezing van Juan Khalaf door naar een dag waarop we wel bij elkaar mogen komen, dat zal in 2022 zijn.
Hartelijke groet en blijf gezond!

---

Graag nodigen wij u uit voor de netwerkbijeenkomst van donderdag 18 november a.s., van 16.00 tot 18.00 uur, in de Kloveniersdoelen in Middelburg (Achter de Houttuinen nr. 30). U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats Hof van Tange.

Tijdens deze netwerkbijeenkomst zal Juan Khalaf ons toespreken.

Juan Khalaf is 20 jaar geleden vanuit Syrië naar Nederland gekomen en sprak op dat moment geen woord Nederlands. Dat heeft hij met vlag en wimpel ingehaald.
Hij studeerde voor bibliothecaris en werd in 2016 uitgeroepen tot de beste van Nederland. Hij was lid van de Raad van Advies van het Nederlands Letterenfonds, bestuurslid van Het Begint met Taal en was tevens jurylid van de Woutertje Pieterse Prijs, een prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige kinder- of jeugdboek. Momenteel is hij lid van de Vluchtelingenadviesraad, een adviesorgaan van het bestuur van Vluchtelingenwerk Nederland en jobcoach bij Orionis, Vlissingen.

De netwerkbijeenkomst wordt als vanouds afgesloten met een drankje en een bitterbal.

Gelet op de geldende corona-regels waaraan zowel wij als de Kloveniersdoelen zich moeten houden, zal u bij ontvangst worden gevraagd om uw QR-code (vaccinatie-, test- of herstelbewijs) te laten zien.

Aanmelden kan t/m uiterlijk maandag 15 november a.s. via onderstaande link of via secretariaat.depzeeland@outlook.com.

Wij hopen u op 18 november a.s. te mogen verwelkomen !

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden