"Innovatie in de retail: presentatie Prof. Dr. Laurens Sloot"

Ons jaarthema voor 2016-2017 is ‘Bewezen innovatief’. Bij de meeste innovaties komt geen robot aan te pas. Soms is het hebben van een heel goed idee dat niemand anders nog heeft, net datgene wat nodig is om in een snel veranderende tijd als onderneming ‘bij de tijd’ te blijven. Bewezen innovatief’ gaat dan ook vooral over het verbinden van verschillende disciplines om zo te komen tot nieuwe producten en ideeën.

We zijn heel blij dat Harderwijker en hoogleraar Laurens Sloot ons op woensdag 8 maart bij komt praten over de innovaties en snelle ontwikkelingen die zich in de retail voordoen. Boodschappen, winkelen, kopen, consumeren, deze zaken maken onderdeel uit van ons dagelijks leven. We worden er allemaal door beïnvloed in meer of mindere mate.

Prof. Sloot is Anton Dreesmann Hoogleraar voor Retail Marketing aan de Rijkuniversiteit Groningen en directeur/oprichter van EFMI Business School. In zijn presentatie gaat hij in op de ontwikkelingen in de supermarktbranche. Hij bespreekt de toekomst van het winkelen en de impact van online retailing, omni-channel en de groei van ‘hard discount concepten’ op de manier waarop wij boodschappen doen.

Leden van de bij De Diamant van Midden-Nederland aangesloten bedrijvenkringen ontvangen eveneens een uitnodiging voor deze interessante presentatie. We zijn te gast bij het Innovatiehuis De Diamant. Deze locatie biedt plaats aan maximaal 100 personen.

Na de lezing is er een afsluitende borrel waarbij volop genetwerkt kan worden.

Tot ziens op 8 maart!
Bestuursleden departement NW-Veluwe en Flevoland

Details:
- Wanneer: woensdag 8 maart 2017
- Tijden: 15.30 – 17.30 uur
- Locatie: Innovatiehuis De Diamant, Elspeterweg 22a in Nunspeet (gebouw Rabobank Noord Veluwe).
- Kosten: aan deelname zijn geen kosten verbonden

Prof. Dr. Laurens Sloot

Prof. Dr. Laurens Sloot

Prof. Sloot is Anton Dreesmann Hoogleraar voor Retail Marketing aan de Rijkuniversiteit Groningen en directeur/oprichter van EFMI Business School.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden