Leden voor leden bijeenkomst!

Logo TheGamechangers

Graag nodigen we je uit voor een bijzondere bijeenkomst in het kader van Leden voor Leden.

Op donderdag 7 maart a.s. organiseert ons lid Frank Ruesink (The Gamechangers), samen met zijn vrouw Loes speciaal voor onze leden een workshop Team High performance.

Ben jij leidinggevende en wil je nieuwe inzichten krijgen hoe jij de betrokkenheid van medewerkers kan verbeteren, dan ben je van harte welkom. De workshop is van 17.00 tot 19.00 uur. Inloop vanaf 16.30 uur.

Deze workshop wordt gegeven bij Seats2Meet CS, Stationsplein 49, 3818 LA te Amersfoort in een zeer toepasselijke ruimte “teamspirit". Deze ruimte is onlangs volledig nieuw ingericht om organisaties optimaal te ondersteunen in het teamontwikkelingsproces.

Aan deze workshop kunnen maar maximaal 14 personen deelnemen, dus geef je snel op.

Er zijn geen kosten aan deze workshop verbonden.

Met vriendelijke groet,

bestuur departement Eemland

NB: Wil jij ook je kennis en ervaring delen met onze leden laat het weten en we organiseren het!


Team High Performance Workshop

Verbeter altijd de zwakste schakel

Het succes van een team wordt altijd bepaald door de kracht van de zwakste schakel. De vraag is alleen hoe krijg je in een bestaand team elke schakel dus ook de zwakste schakel mee naar een hoger niveau? Wat is er voor nodig om iedereen in een team succesvol te maken? Hoe creëer jij als leidinggevende een team waarin echt iedereen excelleert? Deze vraagstukken komen aan bod tijdens deze Team High Performance Workshop georganiseerd door de Maatschappij.

Kijkend naar de meest recente cijfers rondom het thema medewerkersbetrokkenheid ontstaat er een onthutsend beeld. Veel mensen werken op een plek waar ze liever niet willen zijn en waar ze veel ontevredenheid ervaren. Dit gegeven dient niemand. Dit is zowel voor werkgever als werknemer niet wenselijk. Dit betekent dat er van ons als leidinggevenden een andere aanpak nodig is.

Werknemers zorgen niet goed voor zichzelf

Mijn naam is Frank Ruesink. Samen met Loes Ruesink heb ik één grote passie en dat is mensen binnen een team succesvol maken waardoor bedrijfsresultaten verbeteren. Na het uitvoeren van zowel vele internationale reorganisaties, verandermanagement opdrachten als individuele- en team coaching zijn wij tot de conclusie dat minstens 50% van de werknemers niet in staat is om alleen het beste in zichzelf naar boven te halen.

Deze 50% is niet in staat om goed voor zichzelf te zorgen op de werkvloer. Deze groep is niet in staat om zelfsturend te zijn. Zij hebben een ander, in de vorm van een coach, manager of leidinggevende, heel hard nodig om oude patronen te doorbreken, om verwachtingen en teleurstellingen te managen en om te ontdekken op welke plek in een organisatie ze het beste tot hun recht komen.

_RG89898

Foto: De TeamSpirit ruimte bij Seats2Meet

OAK

Foto: Ook na deze workshop staat er een gezellige borrel klaar om elkaar te ontmoeten en inzichten te delen.

 

Aanwezige introducees 0

Er zijn nog geen introducees aanwezig

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden