Kom duurzaam lunchen bij het toekomstbestendige Compaen VMBO!

In verband met het Coronavirus is deze bijeenkomst geannuleerd.

De leskeuken van Compaen VMBO is volledig verbouwd naar de nieuwste maatstaven. Het gas is eraf en de leerlingen koken nu op inductie, gevoed door energie van eigen zonnepanelen. De school kiest hiermee voor duurzaamheid en zorgt voor een verbeterde aansluiting op het MBO, waar inmiddels ook veelal op inductie wordt gekookt. Jan Willem van der Duin, afdelingsleider Compaen, gaat ons alles vertellen over deze transitie.

Aansluitend vertelt ondernemer Chris van Alphen over het geheime recept van JUSTHORECA: hoe hij er samen met zijn team in slaagt om elke dag de juiste kok in de juiste keuken te plaatsen. Dat lijkt vanzelfsprekend maar zij leveren maatwerk op het gebied van inzet van flexkoks, recruitment en keukenoptimalisatie. Voor de kok én voor de horeca-ondernemer.

Na de lunch en de voordracht van de gastspreker kunt u de keuken bezichtigen. Kortom meer dan een bezoek waard!

U wordt om uiterlijk 12.00 uur verwacht bij het lesrestaurant voor de lunch - kom op tijd ivm de duur van de lunch en de rondleiding door de keuken, het programma start direct. U kunt parkeren in de omgeving naast de school. De kosten voor deze lunchbijeenkomst bedragen € 20,-, bij binnenkomst te voldoen. Mocht u willen genieten van een heerlijke lunch van de culinaire talenten van morgen dan kunt u zich aanmelden via de aanmeldbutton hieronder of per e-mail info@de-maatschappij.nl voor 12 maart aanstaande.

Indien u zelf aan deze uitnodiging geen gevolg kunt geven, kunt u deze uiteraard geven aan belangstellenden binnen uw bedrijf. Mocht u na uw opgave alsnog verhinderd zijn dan verzoeken wij u ons daarvan tijdig in kennis te stellen. Bij een niet-tijdige afmelding, minstens twee dagen voor de lunchbijeenkomst, zijn wij genoodzaakt u een bedrag ad € 20,- in rekening te brengen.

Door u aan te melden gaat u ermee akkoord dat er tijdens deze bijeenkomst foto- en filmopnamen gemaakt kunnen worden, waar u op te zien kunt zijn. Er kunnen maximaal 60 gasten lunchen – dus vol = vol!|
  

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden