Kerstlunch bij De Maatschappij

Wij nodigen u van harte uit voor de vierde bijeenkomst van ons nieuwe seizoen; een traditionele kerstlunch op woensdagmiddag 19 december 2018 in Vlaardingen. Ditmaal wordt deze feestelijke bijeenkomst georganiseerd bij het Delta Hotel.
Na een bruisende welkomstcocktail en enkele feestelijke hapjes, wordt er een heerlijke kerstlunch uitgeserveerd met bijpassende wijnen. Net als vorige jaren rekenen wij weer op een grote opkomst en wij hopen van harte u hier ook weer te treffen.

Goede doel: Stichting B for You

Zoals gebruikelijk is er weer een ‘goed doel’ uitgekozen, waar een gedeelte van de lunchopbrengst aan wordt gedoneerd. Dit keer is dat Stichting B for You.

Het mentorprogramma Benefits for Kids van de Stichting B for You is een belangrijk programma voor kinderen en tieners en bestaat al sinds 2001. Sinds de start in Rotterdam maken zij met veel plezier succesvolle mentorkoppels. Zij doen dit nu ook in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Mentoring is inmiddels een begrip in Nederland dat de laatste vijftien jaar wordt gebruikt om talenten te ontwikkelen bij kinderen. De reden dat het zo populair is, is omdat het laagdrempelig is en effectief. Het wordt steeds meer toegepast in het onderwijs en bij sociale achterstandsbestrijding. Stichting B for You is één van de belangrijke pioniers op dit gebied en is daarvoor ook meerdere malen genomineerd. Zij staan inmiddels bekend als deskundig en creatief. Benefits for Kids is altijd op zoek naar gedreven mentoren die kinderen kunnen motiveren en kansen voor hen weten te creëren.

Aan deze bijeenkomst zijn voor u de kosten van € 35,- verbonden. Als dresscode geldt dit keer ‘passende kleding’.

Praktische informatie:   
Adres: Maasboulevard 15, 3133 AK Vlaardingen
Tijdstip: 12:00 - 14:15 uur.

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 17 december 12:00 uur via de aanmeldbutton. Aangemeld maar toch verhinderd: ook gratis afmelden kan tot dat tijdstip. Bij latere afmelding of afwezigheid op de bijeenkomst zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Hebt u opmerkingen of vragen stuur dan een berichtje naar waterwegnoord@de-maatschappij.info

Wij begroeten u graag woensdag 19 december a.s. in het Delta Hotel te Vlaardingen.

Bestuur departement Waterweg-Noord De Maatschappij

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden