Kamerconcert en kerstbijeenkomst

Beste leden en belangstellenden,

Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst in kerstsfeer op donderdag 22 december aanstaande. Het programma start om 16:30 uur (inloop vanaf 16:00 uur) en wordt afgesloten met een hapje en een drankje (einde bijeenkomst 19.00 uur). 

Het muzikale programma wordt verzorgd door Mathieu van Bellen (viool) en Ruud Luttikhuizen (piano) met aansluitend een aangeklede kerstborrel.

De bijeenkomst vindt plaats in de Schuurkerk aan het Papenpad te Zaandam. Deze MuziekHaven, vormt een plek waar musici zich kunnen terugtrekken om zich volledig aan de muziek te kunnen wijden. De locatie biedt jonge kamermusici bij uitstek de gelegenheid zich verder te ontwikkelen en zo hun persoonlijke en gezamenlijke muzikale identiteit en eenheid te ontdekken en te vormen. 
 

De kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 15,- pp, bij binnenkomst te voldoen. U kunt zich aanmelden via de aanmeldbutton hieronder of per e-mail zaanstreek-waterland@de-maatschappij.info. Indien u zelf aan deze uitnodiging geen gevolg kunt geven, kunt u deze uiteraard geven aan belangstellenden binnen uw bedrijf.

Locatie
MuziekHaven
Papenpad 13 
1506 GR Zaandam

Door u aan te melden gaat u ermee akkoord dat er tijdens deze bijeenkomst foto- en filmopnamen gemaakt kunnen worden, waar u op te zien kunt zijn.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden