"Jumbo en Albert Heijn: zoek en proef de verschillen"

Geachte leden van departement Zaanstreek-Waterland,

Wij nodigen u van harte uit voor de lunchbijeenkomst van donderdag 9 juni, inloop om 12:00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in LAB44 op het Hembrugterrein.

Ons online gedrag met dagelijkse boodschappen doen is sinds de coronajaren 2020 en 2021 razendsnel veranderd. Miljoenen Nederlanders hebben het gemak van eten en drinken bestellen ontdekt, en de opkomsten van flitsbezorgers in de steden is ongekend.
Daarnaast hebben consumententrends (duurzaam consumeren, gemak, beter eten) vooral de grote supermarkten uitgedaagd om hun onderscheidend vermogen te versterken. Hoe onderscheiden marktleider Albert Heijn en nummer twee Jumbo zich van elkaar in de strijd om de portemonnee en het maagaandeel van de consument?
Retaildeskundige Rupert Parker Brady kent beide bedrijven van haver tot gort en neemt ons mee in de strategie, positionering en het ondernemerschap van Jumbo en Albert Heijn.

Over Rupert Parker Brady
Rupert Parker Brady is als conceptstrateeg werkzaam bij Sandenburg-DST en columnist van Retailtrends. Rupert werkt daarnaast als adviseur en aanjager voor steden, retailers en merken. Hij is auteur van 'Appie Tomorrow' (2018) over de toekomst volgens Albert Heijn en het boek 'Jumbo wil altijd winnen' dat eind 2021 verscheen ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het familiebedrijf.
Eind mei verschijnt 'Franchise in Nederland. 50 jaar Nederlandse Franchise Vereniging' waarvoor Rupert franchisegevers heeft gesproken, waaronder Albert Heijn en Jumbo.

Parkeren en route
LAB44 bevindt zich op een prachtige locatie aan de Zaan op het Hembrugterrein (Middenweg 44, 1505 RK).
In directe omgeving kunt u gratis parkeren.

De kosten van deze lunchbijeenkomst bedragen € 20,- bij binnenkomst te voldoen (er kan gepind worden). U kunt zich aanmelden via de website van De Maatschappij of per e-mail info@de-maatschappij.nl.
Indien u zelf aan deze uitnodiging geen gevolg kunt geven, kunt u deze uiteraard geven aan belangstellenden binnen uw bedrijf. Mocht u na uw opgave alsnog verhinderd zijn dan verzoeken wij u ons daarvan tijdig in kennis te stellen. Bij een niet-tijdige afmelding, minstens twee dagen voor de lunchbijeenkomst, zijn wij helaas genoodzaakt u een bedrag ad € 20,- in rekening te brengen.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden