“Innovatie en disruptie in een continu veranderende omgeving” met Jef Staes

Hoe komt het dat organisaties niet snel genoeg innoveren? Welke inzichten en competenties worden daarbij door het management ingezet (of juist niet)? Waar begint verandering binnen een onderneming anno 2018?

Op dinsdag 8 mei 2018 organiseert departement West-Brabant een bijeenkomst waarbij dit onderwerp vanuit verschillende invalshoeken wordt benaderd.

Als keynote speaker gaat Jef Staes, een expert op het vlak van business- en cultuurinnovatie, met zijn enthousiasmerende vertelstijl en confronterende stellingen in op de huidige tekortkomingen van organisaties. Waarom zijn ze niet voldoende uitgerust om in te spelen op kansen, hoe kunnen organisaties effectiever leren en innoveren? Zijn keynotes over rode apen en passieloze schapen maken furore over de hele wereld, onder andere op verschillende TedX-evenementen, zie ook: http://www.jefstaes.com.

Voorts vindt een interactieve paneldiscussie plaats onder leiding van dagvoorzitter Daniëlle de Jonge. Avans Hogeschool te Breda is ditmaal onze gastlocatie. In het panel nemen ondernemers en vertegenwoordigers vanuit onderwijs en overheid plaats om hun visie op het onderwerp te geven, waaronder Joris Toonders (CEO van Yonego te Breda), Luc Keijzers (directeur PPB a.i. bij Rabobank Breda) en Boaz Adank (wethouder economische zaken, mobiliteit en openbare ruimte bij gemeente Breda).

Programma:
17.45 uur                         Ontvangst (incl. broodje)
18.30 - 20.00 uur             Keynote en paneldiscussie
20.00 - 21.30 uur             Borrel

Omdat de bijeenkomst mede voor het werven van nieuwe leden wordt ingezet, moedigen we de vaste leden hierbij van harte aan om introducé(e)s mee te nemen, bij voorkeur ondernemers van middelgrote bedrijven of bestuurders van maatschappelijke organisaties die kennis willen maken met De Maatschappij.
Voor de leden bedragen de kosten van deze bijeenkomst € 20,00.

Als u onverhoopt uw aanmelding moet annuleren, dan kan dit tot uiterlijk 7 mei 09.00 uur. Bij niet tijdige annulering of bij niet verschijnen zonder bericht, worden de kosten in rekening gebracht.

Locatie: Avans Hogeschool, Hogeschoollaan 1, 4818 CR Breda.
Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van Avans aan de Molengracht. Bij aankomst op de Molengracht ziet u de banners van Avans hangen, ter hoogte van die banners slaat u af en draait u het parkeerterrein op.

Aanwezige introducees 57

Ferhat Altindis

Centric

Guust Backelandt

De Ruwbouw Groep

Ellie van Beek

Ellie van Beek Communicatie

Femke Bierbooms

Student op Avans

John Bilius

Baransu

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden