Het nieuwe multifunctionele Yardenhuis in A’dam Zuid Oost

GEANNULEERD

Wij bezoeken het Afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost. Dit uitvaartcentrum is ontworpen samen met mensen van verschillende culturen, religies, achtergronden en gemeenschappen in Zuidoost. Zo hebben alle bewoners van Amsterdam en omstreken nu mogelijkheden om hun uitvaart naar wens te organiseren.

Een goed afscheid betekent eigen muziek, eigen eten, eigen rituelen, eigen rouwbeklag. In dit 'huis van afscheid' voelt iedereen zich welkom, kunnen eigen gerechten worden gekookt, en kunnen persoonlijke taal en muziek rondzingen.

Adjunct-directeur Arnold Klok geeft een presentatie over het gebouw en zijn ontstaansgeschiedenis. Daarna worden wij in kleinere groepen rondgeleid.
Yarden verzorgt voor ons ook een dinertje met elkaar.

Inloop 17.00 uur
Aanvang 17.30 uur
Einde 21.00 uur

Locatie: Hoorneboeg 1, 1102 BK Amsterdam.
Vervoer: het Afscheidshuis beschikt over 24 parkeerplaatsen. Verder kan worden geparkeerd in P9 (5-10 minuten lopen). Station Bijlmer-ArenA (trein en tram) ligt op 5 minuten lopen.

Kosten voor het diner: € 15,= per pin te voldoen.

Diner wordt verondersteld, maar is niet verplicht. 
Aanmelden voor de bijeenkomst: via de website.

Corona: Wij houden ons aan de maatregelen die door het kabinet zijn afgekondigd. Wij worden in kleine groepjes rondgeleid, en wanneer we zitten is dat op gepaste afstand. Ook volgen wij het dringende advies op om mondkapjes te dragen zolang wij niet zitten en eten of drinken.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden