Jaarcongres 2015 "Het geweten van het eten"
Programma
11:30 uur Ontvangst, lunch en Agro Event
13:15 uur Opening congres
13:45 uur Plenaire sessie
- Roelof Joosten, CEO Koninklijke Friesland Campina N.V.
- Albert Jan Maat, voorzitter van LTO Nederland
- Pierre Berntsen, directeur agrarische bedrijven ABN AMRO
15:00 uur Parallelsessies
1) Martijn Buijsse, stichting Veldleeuwerik
2) Eric Miete, culinair adviseur en cress coach, Koppert Cress
3) Erik Wijnhof, Distrivers
3) Willem Foorthuis en studenten Terra
15:45 uur Pauze
16:30 uur Forumdiscussie met Eric Miete, Pierre Berntsen en Willem Foorthuis
17:15 uur FoodXperience Centre
17:30 uur Voorproeven voorstelling Pauperparadijs met Lavalu
18:00 uur Afsluiten en aangeklede borrel