Jaarcongres 2015 "Het geweten van het eten"

Programma
11:30 uur Ontvangst, lunch en Agro Event 
13:15 uur Opening congres
13:45 uur Plenaire sessie
- Roelof Joosten, CEO Koninklijke Friesland Campina N.V. 
- Albert Jan Maat, voorzitter van LTO Nederland
- Pierre Berntsen, directeur agrarische bedrijven ABN AMRO  

15:00 uur Parallelsessies
1) Martijn Buijsse, stichting Veldleeuwerik
2) Eric Miete, culinair adviseur en cress coach, Koppert Cress 
3) Erik Wijnhof, Distrivers
3) Willem Foorthuis en studenten Terra 
15:45 uur Pauze 
16:30 uur Forumdiscussie met Eric Miete, Pierre Berntsen en Willem Foorthuis 
17:15 uur FoodXperience Centre 
17:30 uur Voorproeven voorstelling Pauperparadijs met Lavalu 
18:00 uur Afsluiten en aangeklede borrel 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden