Heropening Academiehuis Grote Kerk

Heropening Academiehuis Grote Kerk

Van het Academiehuis Grote Kerk ontvingen wij een uitnodiging voor de officiële heropening van het Academiehuis op 19 januari a.s. van 16.00-18.00 uur. Met de heropening wordt de afronding van de restauratie van het Academiehuis Grote Kerk gevierd met een feestelijk programma vol kunst, muziek en verhalen. De opening wordt verricht door Andries Heidema, Commissaris van de Koning provincie Overijssel  i.s.m. Peter Snijders, burgemeester van Zwolle.

Als lid van De Maatschappij Departement Zwolle bent u van harte uitgenodigd om dit evenement bij te wonen. Onderstaand de link met de uitnodiging, hierin is een QR-code opgenomen waarmee u zich kunt aanmelden. Aanmelding kan ook direct via deze link

https://de-maatschappij.nl/files/Zwolle/Uitnodiging heropening Academiehuis Grote Kerk Zwolle(5038730.1).pdf

NB: Bij voorkeur de aanmelding rechtstreeks op de hierboven aangegeven wijze doen en dus niet via de gebruikelijke blauwe knop! Via de link of de QR-code komt de aanmelding rechtstreeks bij het Academiehuis binnen, vandaar. Maar natuurlijk zullen we de namen van de leden die zich op deze site hebben opgeven, tijdig doorgeven aan het Academiehuis, dus hebt u per ongeluk toch de blauwe knop gebruikt, geen probleem. 

Met vriendelijke groet,

Bestuur departement Zwolle

Aanwezige introducees 0

Er zijn nog geen introducees aanwezig

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden