Geïnspireerd het nieuwe jaar in! Online bijeenkomst

Dit is een vernieuwde uitnodiging / reminder.

Het was onze wens al onze leden persoonlijk een voorspoedig nieuwjaar te wensen en dat te doen onder het genot van een hapje en een drankje.

Maar op basis van de nu geldende coronamaatregelen moeten wij helaas switchen naar een online bijeenkomst op dezelfde datum.

Bij deze ontmoeting willen we ons laten informeren en inspireren door een bijdrage van Yosser Dekker. Yosser is directeur en programmaker bij Bureau Ruimtekoers. Bureau Ruimtekoers zet kunstenaars, ontwerpers, inwoners, publiek, overheden en ondernemers in voor geëngageerde kunstprojecten in de publieke ruimte in onze wijken, buurten en steden. Dat doet Ruimtekoers midden in de samenleving, dus waar mensen hun boodschappen doen, wonen, werken en naar school gaan. Dat is belangrijk, want een terugtrekkende landelijke overheid geeft de regie aan de steden, dorpen en wijken van wie nu wordt verwacht dat zij reageren op maatschappelijke vraagstukken en de problemen oplossen.

Programma
19.00 uur   Welkom en opening
19.20 uur   Ruimtekoers
20.00 uur   Interactief na- en bijpraten
20.30 uur   Einde

We kijken uit naar deze digitale ontmoeting!

Aanmelden
De nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats op 20 januari, van 19.00 uur tot 20.30 uur via Zoom.
Als je je aanmeldt via de site van De Maatschappij sturen wij je kort van tevoren een uitnodiging met een link naar deze bijeenkomst.
Op 20 januari om 19.00 uur kun je dan inloggen door op de link te klikken.

Meld je meteen aan!
Deze oproep is alleen voor degenen die zich nog niet hadden aangemeld.

Voor nu wensen wij u als bestuur en programmacommissie van departement Arnhem alvast een goed en gezond 2022.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden