Bijeenkomst met Geert van de Laar

Geert van de Laar over “hostmanship”:

Menselijke aandacht wordt steeds belangrijker in een snel veranderende wereld!

Er is een Nederlands familiebedrijf dat organisaties letterlijk omarmd. En dat iedere dag opnieuw, met 32.000 medewerkers. Het is daarmee één van de grootste werkgevers van Nederland. Dat bedrijf heet Facilicom Group en bestaat uit bekende labels, zoals Gom (schoonhouden), Trigion (beveiliging), Albron (catering), Facilicom Solutions (integrale dienstverlening), Breijer (bouw en installatie) en Incluzio (zorg & welzijn). 

Allemaal ervaren we dat de wereld om ons heen sneller gaat, vergaand digitaliseert en individualiseert. Techniek schrijdt verder voort en vele markten zijn disruptive. Anders dan vaak wordt gedacht is menselijke aandacht en de menselijke maat in deze ontwikkelingen steeds belangrijker. In de dienstverlening van Facilicom speelt “hostmanship” een steeds prominentere rol. Een begrip dat ook maatschappelijk aan betekenis wint. Het bedrijf startte in 1966 als schoonmaakbedrijf met de gemeente Rotterdam als eerste opdrachtgever. Met een duidelijke visie van de grondlegger Johan Geurts is het bedrijf uitgegroeid tot een concern met een omzet van 1.3 miljard. Wat zijn de drijvers achter dit succes? En wat is de reden dat de organisatie in 2012, naast de facilitaire diensten, ook met activiteiten in het domein van zorg & welzijn is gestart?

Geert van de Laar (1959) is sinds medio 2016 CEO van Facilicom Group. Van de Laar volgde aan de Maastrichtse Hoge Hotelschool de opleiding 'instellingenmanagement'. Geert gaat in op de ontstaansgeschiedenis van Facilicom Group en waarom Facilicom gelooft in een sterke Why: samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. En dat de pay-off van de organisatie: happy people make happy people, geen loze belofte is.

Introducee
U bent van harte welkom op deze lunchbijeenkomst ook als u geen lid bent van de Maatschappij. U kunt zich dan aanmelden via onze website als introducee of u neemt contact op met onze voorzitter Peter Caljé (p.calje@stone-ba.nl of 06-12962926)

Aanmelding en deelname
Aanmelden kan via de website. Mocht dit niet lukken dan kan je via deze link een mail versturen.
Deelname € 22,50 p.p. UITSLUITEND over te maken naar IBAN NL54ABNA025.39.85.358 t.n.v. NMNH departement Rotterdam o.v.v. uw naam, datum bijeenkomst (en factuurnummer).
Bij eventuele annulering minder dan 3 dagen voor de bijeenkomst blijven de kosten van deelname verschuldigd!
Aangemeld maar toch verhinderd: Graag een mailbericht of een sms naar 06-13998141 (Eline Krommenhoek).

Kent u binnen uw netwerk partijen die in de sectoren ondernemerschap, onderwijs of openbaar bestuur opereren, dan zijn zij van harte uitgenodigd om kennis te maken met De Maatschappij. Gevraagd wordt deze uitnodiging te delen met geïnteresseerden, ook via Linkedin. Volg ons via Linkedin Companypage

Wij zien uit naar uw komst.
Mede namens bestuursleden Peter Paul, Eline, Bo, Shenaz, Charlotte, Mees

Peter Caljé,
Voorzitter

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden