Geannuleerd Netwerkbijeenkomst met Colin Lustenhouwer

Beste leden en belangstellenden,

Het bestuur van de Maatschappij Zeeland heeft gemerkt dat het aantal aanmeldingen voor de bijeenkomst van 12 maart a.s. achterblijft en mensen onder de gegeven omstandigheden terughoudend zijn om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

Wij zien ons daarom helaas genoodzaakt om de bijeenkomst van 12 maart 2020 in de Kloveniersdoelen te verplaatsen naar een later moment. Het afscheid van Farida Winter zal naar de eerstvolgende bijeenkomst van de Maatschappij Zeeland worden doorgeschoven.
Het spijt ons u op dit moment niet anders te kunnen berichten.

Namens het bestuur van departement Zeeland,

Jolanda van Koeveringe-Dekker
Voorzitter

Op onze netwerkbijeenkomst van donderdag 12 maart a.s. zal de heer Colin Lustenhouwer, lid van het Europees Economisch en Sociaal Comité, adviseur Europese zaken van het Hoofdbestuur van MKB Nederland en voormalig general counsel en lid van de directie van DELTA N.V., spreken.
Het thema van zijn lezing: 'De belangenbehartiging van het Nederlandse bedrijfsleven, meer specifiek het MKB, bij de instellingen van de EU'. Op welke wijze wordt de stem van de Nederlandse industrie, transport, handel etc. uitgedragen bij de Commissie en het Europees Parlement en welke rol speelt het Europees Economisch en Sociaal Comité hierbij?

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden