GEANNULEERD Jaarcongres 2020

Vanwege de impact van het Corona virus is er besloten om het jaarcongres 2020 te annuleren.        

 

                  

Op 22 oktober 2020 gaat het jaarcongres van start in Eindhoven onder leiding van het Departement Oost-Brabant. Tenminste, daar gaan we nu nog even van uit. De huidige tijdsgeest is onvoorspelbaar, maar realisme en optimisme houden ons scherp. Dit jaar zijn wij te gast in het Evoluon: het symbool bij uitstek om het thema Futurelab for Design & Technology tot uiting te brengen.

Het Evoluon is voor Eindhoven wat de Eiffeltoren is voor Parijs. Wie is er in de 60er jaren niet eens geweest met een schoolreisje? Bij de entree versprong een neonteller bij elke bezoeker die door het draaihekje ging: magic! Het gebouw is al jaren niet meer de uitstalling van alle technologische ontwikkelingen van Philips, maar deze vliegende schotel spreekt nog velen tot de verbeelding.

Het programma zal een afspiegeling zijn van hetgeen in de Brainport regio speelt op design en technologisch gebied. Uiteraard houden wij u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen.
Bekijk hier alvast het promotiefilmpje.

De kosten voor het jaarcongres bedragen € 55,=. Er is een speciaal vroege vogel tarief van € 40,= indien u inschrijft voor 1 augustus 2020. 

Arrangement Dutch Design Week:

  

Ons jaarcongres is gepland tijdens de Dutch Design Week. Wij roepen iedereen op het jaarcongres eens te combineren met een bezoek aan deze inspirerende openbare displays van hetgeen de jongeren van onder andere de Design Academy voor de toekomst hebben bedacht. Door heel Eindhoven zijn hotspots aangewezen als ‘futurelabs’ die met gratis ludiek taxivervoer zijn te bezoeken. Tijdens de Dutch Design Week zijn alle hotels in Eindhoven en de wijde omgeving nagenoeg vol! Wij hebben voor een gunstig tarief beslag kunnen leggen op een aantal hotelkamers van Holiday Inn (achter het NS station Eindhoven Centraal).

Voor de nacht van 22 oktober geldt een tarief van:
€134,- per kamer exclusief ontbijt exclusief city tax
€149,- per kamer inclusief ontbijt exclusief city tax
Voor een luxere kamer geldt een toeslag van € 25,-.
Dus mocht je van plan zijn (al dan niet met partner) te blijven overnachten, dan graag tijdig een berichtje naar astrid@fidenze.nl.   

Aanwezige leden 0

Er zijn nog geen leden aanwezig

Aanwezige introducees 0

Er zijn nog geen introducees aanwezig

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden