Feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst voor alle Zaanse ondernemers en bestuurders

Zo begint 2019 goed en gezellig!
Het nieuwe jaar optimaal beginnen; dat doet u uiteraard op de inmiddels traditionele gezamenlijke feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst! Op vrijdag 11 januari 2019 heffen de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, De Maatschappij Zaanstreek-Waterland en het Vrouwen Netwerk Zaanstad Plus, graag het glas met u bij LAB-44 op het Hembrugterrein.

Komt u ook netwerken en plannen maken?
Tijdens deze ultieme Zaanse nieuwjaarsbijeenkomst staat alles in het teken van netwerken in een sfeervolle ambiance. Wens uw collega-ondernemers en- bestuurders het beste voor 2019. Praat rustig bij over uw ambities voor het nieuwe jaar. Of maak samen plannen voor een succesvolle samenwerking. De diverse hapjes en drankjes die LAB-44 u te bieden heeft, zullen zeker bijdragen aan de sfeer.

Alle ondernemers en bestuurders uit de Zaanstreek zijn welkom!
Op deze nieuwjaarsbijeenkomst zijn alle leden en genodigden van de genoemde netwerkclubs, maar ook hun introducés, van harte welkom! Na de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Jan Hamming, brengen wij samen een toast uit op een voorspoedig en succesvol 2019! U bent er toch ook bij?

Programma vrijdag 11 januari 2019
16.00 uur Ontvangst
16.40 uur Welkom door Guido Voss namens de organiserende partijen
16.45 uur Bekendmaking nieuwe naam VNZP
16.50 uur Nieuwjaarstoespraak door burgemeester Jan Hamming
17.00 uur Netwerken, hapjes en drankjes
19.00 uur Einde bijeenkomst

anmelding en kosten
Voor deze nieuwjaarsbijeenkomst kunt u zich, mede met het oog op de limiet van 250 personen, uitsluitend vooraf aanmelden via de website van het Vrouwen Netwerk Zaanstad Plus: www.vnzp.nl
De kosten bedragen € 20,00 per persoon. Dit is inclusief drie consumptiebonnen en diverse hapjes en drankjes. U betaalt hiervoor online tijdens uw aanmelding. 

Uw tickets voor deze nieuwjaarsbijeenkomst kunt u bestellen via deze link.

Graag tot ziens op vrijdag 11 januari 2019

Bestuur departement Zaanstreek-Waterland

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden