Earth is calling.... Rode Loper - nieuwjaarsbijeenkomst

 

Earth is calling Twente
Voor de komende jaren tot 2030, heeft de Verenigde Naties een ambitieuze agenda opgesteld voor een duurzame ontwikkeling van onze planeet Aarde. Een set van 17 UN Global Goals beoogt o.a. het probleem van wereldwijde klimaatverandering fundamenteel aan te pakken. Actuele trends spelen hierbij een bepalende rol, zoals mobiliteit, urbanisatie, infrastructuur, voedselvoorziening, watermanagement, gezondheidszorg, onderwijs, energietransitie, circulaire economie, welvaart en welzijn, et cetera. Tal van technologische vernieuwingen en maatschappelijke verbeteringen zijn nodig om deze heldere doelen van de wereldleiders te bereiken. Twentse ondernemingen, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en overheden kunnen de kansen pakken om nog meer marktgerichte oplossingen aan te dragen en zo de benodigde veranderingen te realiseren. Vele oplossingen biedt Twente reeds, wereldwijd. De urgentie is groot, zo weten we allemaal!

Goalkeepers
De toekomst van 2030 begint vandaag. De wereld vraagt, Twente heeft antwoorden! We trekken gezamenlijk op als 'Goalkeepers': ondernemers en werknemers, uitvinders en onderzoekers, professoren en lectoren, studenten en startups, marketeers en verbinders, professionals en amateurs. Dat wat innovatief Twente al regionaal, nationaal en internationaal bijdraagt aan technologische vooruitgang, verdient een podium!

Voor u rollen we de rode loper uit.
Met elkaar maken we de benodigde verandering elke dag waar!


Rode Loper 2018
Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op maandagavond 8 januari 2018, kijken we terug op het ondernemende jaar 2017 en vieren we onze successen. Tegelijkertijd inspireren we elkaar om ook in 2018 en de komende jaren voorop te blijven lopen, innovaties te ontwikkelen en met ons ondernemerschap en de typische Twentse mentaliteit de wereld te blijven verbeteren.

Graag verwelkomen wij u op deze bijzondere avond! Meld u zich nu aan via deze link!

Rode Loper 2018
Schouwburg Hengelo
Maandag 8 januari 2018
19:30 - 22:30 uur

UN Global Goals
Meer informatie over de 17 UN Global Goals vindt u op globalgoals.org. Bekijk ook de clip 'We the people' over de UN Global Goals.

   

Aanwezige introducees 4

Jan van der Hel

Van der Hel Advocaten

Jan van Marle

VanderHel Advocaten

Anne-Linde Oldenhof

Anne Spoor

Van der Hel Advocaten

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden