Departement West-Brabant "lunchbijeenkomst Cook&Boon"

Passie, prestatie, perfectie. Het zijn de drie P’s die ons brengen van een schitterende drijfveer naar een geweldig resultaat. Op 29 maart zijn we voor een lunchbijeenkomst te gast bij het bedrijf waar met veel passie de beste koffie van Nederland tot in perfectie wordt gebrand. Een van de eigenaren van Cook & Boon Coffeeroasters, Paul Merkus, neemt ons mee terug naar het ontstaan van het bedrijf en haar missie en visie. Een inspirerend verhaal over duurzaam en verantwoord ondernemen rondom een (h)eerlijk product.
 
Cook&Boon ontvangt ons op hun nieuwe locatie: ze zijn onlangs verhuisd naar een prachtig nieuw pand met branderij, omdat ze bij de Takkebijsters uit hun jasje groeiden. De schat is ontdekt en het bedrijf groeit door!
 
Natuurlijk krijgen we ook een rondleiding door de branderij waar zeer binnenkort het zwarte goud wordt gemaakt.

Route en parkeren aan de Mijkenbroek 1
Vanaf Backer en Ruebweg, afslag Charles Stulemeyerweg (2x links Hekven en Mijkenbroek) of vanaf Emerparklaan, eerste afslag rechts (Mijkenbroek) en rechts aanhouden, einde links (bij cafetaria) en einde straat pand Cook en Boon.
Op eigen terrein zijn er zo’n 18 tot 20 parkeerplekken. Daarnaast kan men op straat voor het pand parkeren. 

Aanmelden
Aanmelden kan via de knop “Aanmelden". Kosten van deelname bedragen € 20,- per persoon. Ook introducés zijn wederom van harte welkom! Zij kunnen een eerste bijeenkomst kosteloos deelnemen. Als u onverhoopt uw aanmelding moet annuleren, dan kan dit tot uiterlijk 27 maart 12:00 uur. Bij niet tijdige annulering of bij niet verschijnen zonder bericht, worden de kosten in rekening gebracht.

Programma

12:00 uur Binnenkomst en lunch
12:30 uur Presentatie
13:15 uur Rondleiding
13:45 uur Afsluiting

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden