ALV en Wouter Bensdorp presenteert ‘wijnen 2.0’

Op woensdag 18 april a.s. houden wij onze jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) en Wouter Bensdorp presenteert ‘wijnen 2.0’.
We treffen elkaar weer in Boshuys van 12.00 -14.00 uur.

Zoals gebruikelijk is er gelegenheid om bij te praten en te netwerken, beginnen we om 12.30 uur aan de lunch en start vanaf 13.00 uur de ALV.
De mensen van het bestuur praten jullie graag bij over de koers, de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en de financiële positie. De kascontrolecommissie gaat 28 maart aan het werk.
Begin april ontvangt iedereen het jaarverslag, de financiële verslaglegging en de begroting via de mail.

Aansluitend verzorgt ons eigen lid Wouter Bensdorp een interactieve lezing over trends en ontwikkelingen in de wijnmarkt. Wouter vertelt o.a. over de opkomst van biologische wijnen, Nederland – wijnland, nieuwe productietechnieken, nieuwe markten én de uitdagingen voor de ‘traditionele’ wijnlanden om al deze ontwikkelingen bij te houden.
Wouter is in 2005 gestart met Bensdorp Wijnen, gespecialiseerd in wijnen uit Zuid-Europa. Het assortiment bestaat voor een groot gedeelte uit eigen import uit de Provence, Côtes du Rhône, Languedoc en Roussillon.
Als enthousiaste maar kritische wijninkoper kent hij alle verhalen achter ‘zijn’ wijnen.
Hij studeerde eind 1994 af als bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 1995 trad hij in dienst bij Wijn Verlinden in 's-Hertogenbosch waar hij het wijnvak leerde en hij vanaf 1999 verantwoordelijk was voor de inkoop. Wouter is Vinoloog van de Wijnacademie (1997) en studeerde Oenologie (wijnwetenschap) aan de Universiteit van Bordeaux (1998).

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden