Oost-Brabant: Lunchbijeenkomst met Eric Mijnster "Leven in Flow"

Op 21 maart is Eric Mijnster (1988) te gast, tijdens onze lunchbijeenkomst, met zijn levensverhaal.

Toen de juffrouw Eric op 7-jarige leeftijd vroeg wat hij later wilde worden, kwam er geen beroep in hem op. Hij antwoordde: “Gelukkig!” Toch kreeg hij door zijn onbevangen antwoord in groep 3 geen les in ‘Geluk’. Hij moest net als iedereen op een stoel zitten om te leren wat de juffrouw hem vertelde. 

Jaren later studeerde Eric af aan de Universiteit van Tilburg. En nog steeds zonder dat iemand hem had geleerd wat geluk is. Elke keer als Eric op de racefiets zat, belandde hij in een flow. Dat voelde zo fijn dat hij besloot om 650 kilometer en 14 bergen non-stop te fietsen. Het duurde 36 uur, een volledige werkweek, zonder te slapen, en het lukte. Vervolgens ontdekte hij het leven vanuit een heel ander perspectief tijdens een jarenlang avontuur door alles los te laten en te leven in een bus. Leven in flow.

Eric belooft een andere vorm van presenteren dan anders....

Een écht verhaal dat raakt en inspireert. Over het overwinnen van tegenslagen, het kiezen voor jezelf en het realiseren van het ondenkbare. Eric is bekend van zijn boek Het geluksgevoel en de documentaire Omdat ik het wil, vertelt zijn verhaal tijdens lezingen en in het theater, en is actief bij de democratische school DOE040.

Aanwezige introducees 10

Marloes Bakvis

Stralende Kleuren Kindercoaching

Pieter Bekkers

Vlinder de la Brassine

DOE040

willemien enklaar

coaching praktijk Achter de Steenen Camer

Romerein van der Laan

DOE040

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden