Hoe manage je je energie?

1 op de 7 medewerk(st)ers kampt met burnout-gerelateerde klachten.Een uitdagende baan en een afwisselend privé leven lijkt vaak te veel energie te kosten.
Tijdens deze lunchbijeenkomst krijg je inzicht hoe je zelf je energie goed kan managen en hoe je goed kan zorgen voor je medewerk(st)ers.
In deze interactieve lezing kun je zelf ervaren dat Stress een neutraal woord is. Je kunt er zelfs aan meten en het inzichtelijk maken. Ervaar het en overtuig jezelf tijdens deze lunchbijeenkomst.

Seline Huisman is gespecialiseerd management- en stresstrainer en collega van ons Departementslid Paul Driessen van Delphi Mindconnection.Na haar studie op het gebied van management, economie en recht heeft Seline als accountmanager Zakelijke relaties gewerkt bij de Rabobank.
Doordat ze zelf last van stress kreeg ging ze op zoek naar een manieren om hier mee om te gaan. Zo kwam ze in aanraking met mindfulness, hartcoherentie en yoga.
“Door me erin te verdiepen en het te beoefenen, voelde ik me sterker en fitter worden. En ik kon de zaken weer goed en helder overzien”.
Ze was zodanig enthousiast over deze aanpak, dat ze later een eigen yogastudio is gestart. Inmiddels mag ze zich expert op het gebied van stress- en emotiemanagement noemen.

Seline vindt het fantastisch om mensen in een kort begeleidingstraject in balans te brengen, waardoor ze veerkrachtig kunnen omgaan met alles wat er op hun pad komt. En ze te laten zien hoe stress voor je kan werken in plaats van tegen je.

U bent van harte uitgenodigd voor deze boeiende lunchbijeenkomst op woensdag 15 november 2017.
Locatie: Boshuys, Sonseweg 39, 5681 BH Best 

Aanmelden kan via de blauwe button onder aan deze uitnodiging of door te mailen naar info@de-maatschappij.nl.
Kent u iemand in uw omgeving die u kennis wilt laten maken met ons netwerk, aarzel dan vooral niet hem/haar mee te nemen als uw introducé.

Met vriendelijke groet,

Bestuur departement Oost-Brabant

Aanwezige introducees 4

Romy Blankenspoor

Koning Willem 1 Stichting

J. van Ewijk

Democratisch Onderwijs Eindhoven

Fernand Hageman

Koning Willem 1 Stichting

Ton Kool

Urban Startup Project

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden