De zzp’er van de toekomst is reparatie (nù) nodig?

In verband met het coronavirus is deze bijeenkomst geannuleerd.

Net na de invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans, komt er weer een nieuw plan. De commissie Borstlap (regulering van werk) wil nog meer veranderen, voor werknemers maar ook voor zzp’ers. Heeft de commissie een punt? Moeten wij toewerken naar een meer duurzame manier van arbeid, door flexibilisering terug te dringen? En wat vind ik hiervan en moet ik hiermee als zzp'er?
De vraag die iedereen mogelijk zichzelf wel eens heeft gesteld in zijn of haar carrière en loopbaan moet ik BLIJVEN of GAAN en als ik blijf, is reparatie nodig om duurzaam te kunnen blijven ondernemen? In hoeverre laat jij je ontmoedigen als ondernemer/organisatie door de plannen van minister Borstlap?

De presentatie zal gegeven worden door Gerk Oberman (arbeidsrechtadvocaat) en Ilse Keuten (Loopbaanadviseur). Beiden zijn ze zelfstandig ondernemer in het Videolab te Eindhoven. Zij zijn ze er voor mensen die nieuwe keuzes moeten of willen maken in hun leven en daar steun, kennis en professionaliteit bij kunnen gebruiken. Zij streven ernaar dit op de meest efficiënte, effectieve en persoonlijke wijze te doen met hier en daar een vleug humor!
Doel van Gerk en Ilse is anderen te faciliteren en te steunen die andere keuzes moeten of willen maken. Je krijgt een inkijk hoe zij zelf met deze keuzes omgaan. En ook wat zij vanuit hun professie adviseren hoe je met nieuwe keuzes kunt omgaan.

Programma
12.00 uur   inloop
12.30 uur   lunch
13.00 uur   start van de lezing
13.45 uur   vragenronde
14.00 uur   einde

Aanmelden via de aanmeldbutton in deze uitnodiging, de website of door te mailen naar info@de-maatschappij.nl.

Wij nodigen je van harte uit om een collega ondernemer (denk bijvoorbeeld aan uw klant of een relatie) als introducee mee te nemen. Ben je zelf verhinderd? Vraag een collega om je plaats in te nemen.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden