De verbeeldingskracht van AI

Beste leden en introducees,

Graag nodigen we je uit voor het event ‘De verbeeldingskracht van AI’ door Brenda de Vries op 12 oktober 2023, van 18:00 tot 20:00 uur in Amsterdam op de Zwanenburgwal 20.

Tijdens deze spannende sessie zullen we de kracht van kunstmatige intelligentie verkennen en ontdekken hoe je AI kunt gebruiken om prachtige beelden te genereren.

We nodigen jou en alle andere deelnemers uit om ‘live’ ideeën en concepten voor beelden te delen. Heb je een specifieke sfeer, kleurenpalet, onderwerp of stijl in gedachten? Gooi het in de groep! Brenda zal ‘live prompten’ en Midjourney zet jouw ideeën onmiddellijk om in visuele kunstwerken. Je zult hoogstwaarschijnlijk versteld staan van de creatieve mogelijkheden.

Dus, ben je nieuwsgierig naar de grenzen van AI en creativiteit, dan is deze sessie een mooie kennismaking. Zij zal je laten zien hoe eenvoudig het is om met behulp van AI, beelden te maken en hoe jouw input het proces kan sturen.

Klaar om je creatieve geest de vrije loop te laten en te zien hoe AI jouw visie tot leven kan brengen? 

Brenda de Vries is al 20 jaar actief als fotograaf. In maart j.l. is Brenda begonnen met het verkennen van Midjourney. Midjourney is één van velen AI image generators op dit moment. Sindsdien heeft ze er een nieuwe passie bij. Ze verkent voornamelijk de fotografische kant van AI en wat het voor fotografen zal gaan betekenen.

www.brendadevries.com

Voor meer AI generated images:

www.instagram.com/brendadevries.photography

Voor deze bijeenkomst vragen we een eigen bijdrage van € 10,00 die je bij binnenkomst voldoet. Introducés zijn meer dan welkom en betalen € 17,50.
Aanmelden kan via de aanmeldbutton onderin deze uitnodiging.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden