De Maatschappij op bezoek bij Sportclub Feyenoord

Beste leden,

De Maatschappij, departement Waterweg-Noord, is zeer verheugd dat sportclub Feyenoord dit jaar gastheer wilt zijn van de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering én lunchbijeenkomst van ons departement. 

Leden van De Maatschappij worden die dag ontvangen op sportcomplex Varkenoord. Dit sportcomplex is een groot en gerenommeerd sportpark naast De Kuip in Rotterdam, waar de wedstrijden worden gespeeld van het tweede elftal, de jeugd, de vrouwen en de amateurvoetbalafdeling van Feyenoord. Een uniek kijkje achter de schermen van de kampioen van Nederland en een echte aanrader voor voetbalfans.

De inloop voor deze bijeenkomst start om 11:30 uur en om 11:45 uur start de Algemene Ledenvergadering waarbij o.a. de jaarstukken/begroting van ons departement worden besproken en ter beoordeling aangeboden. Hierna, om 12:15 uur, start de gezellige luxe broodjeslunch.

Na deze lunch zal er een rondleiding worden gegeven door het sportcomplex en zal er volop gelegenheid zijn om vragen te stellen. Deze bijeenkomst zal om 14:00 uur eindigen en er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar (dus schrijf je snel in!).

Om e.e.a. op juiste wijze te kunnen organiseren, vragen wij een eigen bijdrage van € 25,- 

Wanneer jullie ingelogd zijn op de website van De Maatschappij kunnen jullie binnen de website het dropdown menu gebruiken om naar de jaarstukken te gaan. Jullie vinden, vanaf 5 juni as., de jaarstukken onder het hoofdstuk 'documenten'.

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 3 juli 12:00 uur via de aanmeldbutton. Aangemeld maar toch verhinderd: ook gratis afmelden kan tot dat tijdstip. Bij latere afmelding of afwezigheid op de bijeenkomst zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Hebben jullie opmerkingen of vragen stuur dan een berichtje naar waterwegnoord@de-maatschappij.info

Wij hopen jullie zowel op de ALV als op de lunchbijeenkomst te kunnen begroeten.

Cedric Muchall
Voorzitter 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden