Carla Schönknecht, Bas van den Tillaar en Willem Meijer - komst marinierskazerne Vlissingen

 

       

Samen met het ministerie van Defensie, de gemeente Vlissingen en het waterschap Scheldestromen werkt de Provincie Zeeland aan de realisatie van de nieuwe marinierskazerne aan de Buitenhaven in Vlissingen. De kazerne zal ruimte bieden aan zo’n 1800 mariniers en 200 man ondersteunend personeel en een kleine 70 hectare (140 voetbalvelden) groot zijn.

Het complex biedt ruimte voor huisvesting voor de mariniers, kantoren, gebouwen en faciliteiten voor opslag en overslag van uitrusting en goederen, werkplaatsen, parkeerterrein, een schietbaan en wapensimulator, velden en gebouwen voor sport en training en ruimtes voor instructiebijeenkomsten en een kantine.

Departement Zeeland heeft gedeputeerde mevrouw Carla Schönknecht uitgenodigd om samen met burgemeester Bas van den Tillaar van de gemeente Vlissingen en oud commandant en directeur van het Trainingscentrum Vlissingen, de heer Willem Meijer te vertellen waarom gekozen is voor de nieuwe kazerne, over de omvang van het project en wat de komst van de marinierskazerne betekent voor Vlissingen en de provincie Zeeland.

U bent van harte welkom op deze interessante bijeenkomst!
Wilt u zich vooraf aanmelden a.u.b.: DeMaatschappij@dezb.nl

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden