Bram van Hemmen te gast bij departement Hoeksche Waard

Beste leden,

Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst van departement Hoeksche Waard op woensdag 23 september. Door omstandigheden moest uitgeweken worden naar een andere dan de oorspronkelijk geplande dag. Als gast op deze bijeenkomst is de heer A.P.J. (Bram) van Hemmen uitgenodigd. Hij mag zich sinds 31 maart 2020 burgemeester noemen van de fusiegemeente Hoeksche Waard. 

Het programma ziet er als volgt uit: om 16.00 uur wordt u ontvangen met koffie/thee en een petit-four, om 16.30 wordt burgemeester Bram van Hemmen geintroduceerd onder het genot van een drankje. Er wordt gelegenheid geboden om vragen te stellen tussen 17.15 en 17.30 uur waarna een borrel met lekkere hapjes worden geserveerd.

Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat deze bijeenkomst volledig corona-proof gehouden zal kunnen worden. Er zijn ronde tafels beschikbaar waar vier personen - met inachtneming van de anderhalve meter afstand - zonder probleem kunnen aanzitten. Wel worden deelnemers naar hun tafel begeleid, waar zij in principe blijven zitten. 
De kosten voor deze middag bedragen € 17,50 per persoon, wij verzoeken u vriendelijk dit vooraf over te maken op de bankrekening van Departement Hoeksche Waard NL60 RABO 0323 0405 00 of ter plaatse pinnen. Contant afrekenen is niet mogelijk.

U kunt zich aanmelden via de aanmeldbutton bij de uitnodiging of telefonisch 0186-640280 (Carla van Emmerik) of via email hoekschewaard@de-maatschappij.info. Er is een maximaal aantal van 50 deelnemers mogelijk, dus meld u snel aan! Mocht u onverhoopt alsnog verhinderd zijn, wilt u zich dan ook afmelden, dit in verband met de voorbereidingen voor deze middag. 

Wellicht nog een leuke suggestie; reserveer een tafeltje voor het diner in restaurant  De Eendrachtshoeve na afloop van de bijeenkomst. Woensdagavond is onbeperkt spareribs eten voor € 18,50 maar à la carte kan natuurlijk ook. Er is een ruim terras aanwezig, reserveren voor het diner graag direct via De Eendrachtshoeve 0186-661368.

Met vriendelijke groet,
het bestuur van De Maatschappij - departement Hoeksche Waard

Ben Pluimer - Jack de Leeuw - Miranda den Tuinder - Carla van Emmerik - Alie 't Hooft

 

Aanwezige introducees 8

Steven Corijn

CompanyCure Bedrijfsovername BV

Harry Groeneveld

Bram van Hemmen

Gemeente Hoeksche Waard

Wendy Hofman

Gemeente Hoeksche Waard

Dirk-Jan List

Museum Hoeksche Waard

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden