Borrelbijeenkomst: de kracht van Virtual en Augmented Reality

Traditiegetrouw sluiten we het kalenderjaar af met een borrelbijeenkomst. Dit keer zijn we te gast bij Brainstorm en Concept, in het VR-lab. Esther Schoenmakers en Paul Bartels nemen ons mee in de eindeloze toepassingen van Virtual en Augmented Reality.

We gaan virtueel ervaren hoe het is om tussen schildpadden te snorkelen, de eerste stap op de maan te zetten, in de huid van Spiderman de daken in New York te beklimmen of virtueel te ontsnappen uit een Escape Room. Maar vooral zullen zij laten zien hoe VR en AR ook voor ons is in te zetten voor bijvoorbeeld educatie, training, virtuele rondleidingen en op beurzen.

Paul en Esther nemen ons interactief mee in de wereld van VR.

Programma
16.00u                  Ontvangst
16.30u                  Welkomstwoord Joost Bauwens, voorzitter De Maatschappij West-Brabant
16.35u                  Presentatie: De Kracht van VR door Paul Bartels, eigenaar Brainstorm en Concept
17.30u                  Borrel
19.00u                  Einde

Aanmelden
Aanmelden kan via de aanmeldbutton onderin deze uitnodiging of via de website. Voor de leden bedragen de kosten van deze bijeenkomst € 20,00. Ook introducés zijn wederom van harte welkom! Zij kunnen een eerste bijeenkomst kosteloos deelnemen.
Wanneer u onverhoopt uw aanmelding moet annuleren, dan kan dit tot uiterlijk 24 november a.s. Bij niet tijdige annulering of bij niet verschijnen zonder bericht, worden de kosten in rekening gebracht.

Locatie: Brainstorm en Concept, Speelhuislaan 156a in Breda. Parkeren aan de Speelhuislaan is gratis.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden