Boekvoorstelling Jan Vermeiren: The Compassionate Leader

Hoe creëer je inspiratie die weerstand kan voorkomen en ruimte kan maken voor verandering? In een interactieve sessie demonstreert Jan Vermeiren de volgende onderwerpen uit zijn boek:
- de drie belangrijkste verborgen oorzaken die optimale samenwerking belemmeren
- doorbreken van de mythe van weerstand tegen verandering
- duiding van vier verschillende vibes en hoe deze te herkennen
- het DUET-model om een inspirerende sfeer/vibe te creëren en teams daarin te begeleiden.

Jan Vermeiren gaat met zijn vierde boek The Compassionate Leader in op de veel beleefde weerstand bij veranderingen. Zijn visie is dat de eerste opdracht bij verandering is om te werken aan verhoging van een positieve spanning (vibe) in het team. Dit maakt de grond vruchtbaar om te werken aan de vereiste doelen. Vermeiren put daarbij uit zijn ervaringen bij meer dan 500 organisaties in de hele wereld, zoals 3M, Accenture, Adecco, ING, IBM, LinkedIn, Nike, Philips, Rabobank, SAP, Schiphol Group en Siemens.

Jan Vermeiren is ook gastdocent geweest in o.a. de International MBA programma’s van Vlerick Management School (België) en Rotterdam School of Management.

Zijn boek The Compassionate Leader is (in het Nederlands) te koop aan het eind van zijn voordracht voor € 24,95. Neem uit voorzorg gepast geld mee, want de kans dat je wordt verleid om het boek aan te schaffen is groot!

Inloop vanaf 17.30 uur, aanvang 17.45 uur. Na afloop ca 19.00 uur eten wij met elkaar op eigen kosten (ca € 32,00 p.p.). Iedereen is welkom. Graag apart aangeven bij het secretariaat als je niet wilt dineren.
Aanmelden kan via de website of door te mailen naar info@de-maatschappij.nl.

Noot: met Grandcafé Eemland zijn afspraken gemaakt over verblijf en bediening conform de RIVM-richtlijnen. Van gasten wordt gevraagd dat zij ook zelf deze richtlijnen in acht nemen.

Jan Vermeiren

Jan Vermeiren

Boek The Compassionate Leader

Boek The Compassionate Leader

Aanwezige introducees 0

Er zijn nog geen introducees aanwezig

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden