BlueCity: Een speeltuin voor circulaire bedrijven

Geachte Leden,

Het bestuur van ons departement Rotterdam is druk doende met het inplannen van een goed verzorgd en inspirerend 2de half jaar.  Dat begint aardig vorm te krijgen en naast onze reguliere lunchbijeenkomsten op Sociëteit de Maas zullen wij er ook op uit gaan in ons Rotterdam.

Dat begint op donderdag 21 september. Wij zijn dan te gast van 15.30 uur (inloop), start 16.00 tot 18.00 bij BlueCity. Gevestigd in voormalig zwemparadijs Tropicana is BlueCity een broedplaats voor innovatieve bedrijven die hun reststromen aan elkaar koppelen, zo afkoersen op een wereld waarin afval niet bestaat en daarmee een omgeving creëren waarin de geest gegarandeerd geprikkeld wordt. Wij zullen daar worden rondgeleid maar ook door de ondernemers zelf van diverse start-ups een kijkje achter de schermen krijgen. Ook circulair loopt Rotterdam voorop en wij gaan dat bij deze bijeenkomst met elkaar letterlijk proeven.

Het beloofd een goed bezochte bijeenkomst te worden, ook “onze” studenten van de HR&O zullen aanwezig zijn. Daar kijken wij naar uit! Ons verzoek is dat u zich per ommegaande opgeeft voor deze bijeenkomst zodat wij ook qua kosten en faciliteiten er een goede bijeenkomst van kunnen maken. Wij zien uit naar uw komst!

NB: Zet u ook alvast de lunchbijeenkomst op 26 oktober in uw agenda. Onze spreker is dan Hari Dattatreya, Global Oil Director bij Vopak. In Rotterdam en de wereld draait veel zo niet alles nog om olie. Maar hoe kijken de oliemannen daar zelf tegen aan in een wereld die steeds verder verduurzaamd?

Introducee
Kent u binnen uw netwerk partijen die in de sectoren ondernemerschap, onderwijs of openbaar bestuur opereren, dan zijn zij van harte uitgenodigd om kennis te maken.
We hopen dat u als lid bereid bent om ook uw netwerk aan te laten sluiten bij De Maatschappij.

Gevraagd wordt deze uitnodiging te delen met geïnteresseerden, ook via Linkedin. Word volger via Linkedin Companypage departement Rotterdam.

Mede namens bestuurleden Shenaz, Marieke, Peter Paul

Peter Caljé,
Voorzitter

Aanmelding en deelname
Aanmelden kan via de aanmeldbutton. Mocht dit niet lukken dan graag een mail sturen naar info@de-maatschappij.nl
Deelname € 22,50 p.p. UITSLUITEND over te maken naar IBAN NL54ABNA025.39.85.358 t.n.v. NMNH departement Rotterdam o.v.v. naam, datum bijeenkomst (en factuurnummer).
Bij eventuele annulering minder dan 3 dagen voor de bijeenkomst blijven de kosten van deelname verschuldigd!
Aangemeld maar toch verhinderd: Graag een mailbericht naar rotterdam@de-maatschappij.info of een sms naar 06-10616429.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden