Bijeenkomst Un Tour du Monde met Marc van der Hoek

UITNODIGING BIJEENKOMST DONDERDAG 8 SEPTEMBER 2022 LOCATIE DA VINCI COLLEGE CONESZAAL

INLOOP 16.00 UUR

INLEIDING 16.15 UUR – 17.30 UUR: Un Tour du Monde naar DE VIERDE INDUSTRIELE REVOLUTIE

DOOR MARC VAN DER HOEK

NA-ZOMER APERITIEF 17.30 UUR – 18.30 UUR

Onze inleider, Marc van der Hoek, is in het professionele leven klantteammanager bij UBR Bedrijfszorg van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. In die hoedanigheid geeft hij leiding aan een team van ongeveer 45 medewerkers dat is samengesteld uit bedrijfsartsen, bedrijfsmaatschappelijk werkers, re-integratie adviseurs, financieel hulpverleners, arbeids- en organisatieadviseurs, veiligheidskundigen en ergonomen. Deze experts bedienen gezamenlijk klantorganisaties uit de Rijksoverheid.

Wanneer je de weergave van de professionele achtergrond van onze spreker hebt gelezen, verwacht je een inleiding die betrekking heeft op ons gezond leven en welzijn. Maar dat is niet de rode draad van de inleiding van Marc van der Hoek. Want naast zijn professionele drijfveer blijkt Van der Hoek enorm getriggerd door technische ontwikkelingen. Geïnspireerd door Jules Verne zal hij in 60 minuten een Tour du Monde met ons maken. Hij zal in retrospectief de belangrijkste technische ontwikkelingen schetsen en daarbij natuurlijk ook de technische mogelijkheden van vandaag passeren. Vanzelfsprekend volgt een blik op de niet eens zo ver gelegen toekomst. Dat doet hij in woord en met beeld om ons daarna met verwondering achter te laten in de Vierde Industriële Revolutie.

Daarmee zijn wij met ruim voldoende stof gevoed om onze overdenkingen daarover met elkaar te delen tijdens het aperitief. Dus meldt u aan. Toegang voor leden van het departement is gratis, introducees zijn welkom en hoeven slechts € 15,-- (inclusief aperitief) bij te dragen.  

Jules Verne

Jules Verne

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden