Bijeenkomst TNO en ALV

Beste leden,

Graag nodigen we u uit voor een bijeenkomst, inclusief Algemene Ledenvergadering, op donderdag 15 september 2022.
We zijn dit keer te gast bij TNO - Soesterberg, een kennisinstelling met als motto: We verbinden mensen en kennis om innovaties te creëren.

Jurriaan van Diggelen is senior onderzoeker bij TNO en neemt ons mee in de wereld van de Kunstmatige Intelligentie. Vanuit zijn expertise geeft hij ons een inkijkje in de gevolgen van de toepassing van Kunstmatige Intelligentie in hun eigen organisatie. Hij zal ook een vergezicht geven waar we als maatschappij over een aantal jaren zullen staan.

Voorafgaand aan de bijeenkomst zal de Algemene Ledenvergadering (ALV) worden gehouden. Een officiële uitnodiging, inclusief de vergaderstukken, zullen u z.s.m. worden toegestuurd.

Programma:
16.00 uur: Inloop en registratie
16.15 uur: Algemene Ledenvergadering
16.40 uur: Welkomstwoord
16.45 uur: Presentatie TNO door Chris Jansen, locatiemanager
17.00 uur: Mens en AI door Jurriaan van Diggelen
17.45 uur: Afsluiting en borrel
18.30 uur: Einde (i.v.m. beveiliging)

We nodigen u uit om één of meerdere introducees mee te nemen, aanmelden kan via de website of door een mail te sturen naar: eemland@de-maatschappij.info

Aanmelden kan t/m 8 september 2022 (i.v.m. de organisatie is later aanmelden niet mogelijk). Om toegang te krijgen tot de locatie is legitimeren verplicht. Vergeet daarom geen geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Tot donderdag 15 september a.s.!

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van departement Eemland


Peter van Breugel, voorzitter

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden