Bijeenkomst met Lucas Bolsius, burgemeester van Amersfoort

Beste leden,

Lucas Bolsius is binnenkort 12½ jaar burgemeester van de gemeente Amersfoort. Hij volgde eind augustus 2010 Albertine van Vliet-Kuiper op als burgemeester van de Keistad. Op 29 augustus vorig jaar werd hij opnieuw beëdigd. Ditmaal voor een derde termijn als burgemeester van Amersfoort.

In de afgelopen jaren heeft Amersfoort een behoorlijke groei doorgemaakt en is de grens van 150.000 inwoners gepasseerd. Het is een groeistad en vervult economisch een regiofunctie met een sterk gegroeid bedrijfsleven.

We gaan in gesprek over zijn rol en ervaringen in de afgelopen 12½ jaar in Amersfoort en de regio. Het is een aaneenschakeling van mooie verhalen, ambities, uitdagingen, samenwerking, verbinden en opereren in de frontlinie.

Het departement Eemland én het departement Het Gooi organiseren gezamenlijk deze bijeenkomst op 21 februari. We zijn welkom vanaf 17 uur in Atelier 300C gelegen aan de Soesterweg 300-c in Amersfoort.

Naast gezellig netwerken kunt u ook The Floor op, waar u 2 minuten kunt pitchen of gewoon een verhaal kunt vertellen over iets wat u bezig houdt. U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar: eemland@de-maatschappij.info

Programma:

17.00 uur: Inloop en registratie

17.30 uur: Welkomstwoord

17.35 uur: Gesprek met Lucas Bolsius

18.30 uur: Borrel en netwerken

20.00 uur: Einde

Bent u na aanmelding plotseling verhinderd, geef dit dan tijdig door aan eemland@de-maatschappij.info

Wij dagen u uit een aspirant lid mee te nemen om kennis te maken met het inspirerende netwerk van departement Eemland én Het Gooi.

Tot dinsdag 21 februari a.s.!

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van departement Eemland én departement Het Gooi,

Peter van Breugel & Peter van der Velden

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden