Europarlementariër Drs. C.M.A.W. (Caroline) Nagtegaal-van Doorn op bezoek!

Beste leden en belangstellenden,

Graag nodigen wij u uit voor de eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar 2020 op vrijdag 24 januari a.s. Het belooft een bijzondere middag te worden met als gast Europarlementariër Drs. C.M.A.W. (Caroline) Nagtegaal-van Doorn *. Zij zal ingaan op actuele onderwerpen die ook de Hoeksche Waard aangaan.

Daarnaast wijken wij dit keer af van de gebruikelijke lunchtijd: de bijeenkomst zal in de middag plaatsvinden van ca. 14.30 tot 17.00 uur in Paviljoen De Oude Tol in Oud-Beijerland, Randweg 35. Wij hopen u dit keer te verwennen met culinaire verrassingen, passend bij het tijdstip!

De ontvangst is om 14.30 uur met koffie, thee en zoete lekkernijen. Onze gast, mevrouw Caroline Nagtegaal-van Doorn zal zich tot u richten van 15.00 tot 16.00 uur, waarbij er gelegenheid zal zijn tot het stellen van vragen. Na afloop kunt u genieten van een heerlijk wijntje of een fris alternatief, dat vergezeld zal gaan door luxe hartige hapjes.

U kunt zich aanmelden via de aanmeldbutton bij deze uitnodiging of telefonisch 0186-640280 (Carla van Emmerik) of via email hoekschewaard@de-maatschappij.info. Mocht u onverhoopt alsnog verhinderd zijn, wilt u zich dan ook afmelden, dit in verband met de voorbereidingen voor deze middag. Deelname kost € 25, wij verzoeken u vriendelijk dit vooraf over te maken op de bankrekening van het Departement Hoeksche Waard NL60 RABO 0323 0405 00. U kunt ook ter plaatse contant betalen, u kunt niet pinnen.

Met vriendelijke groet,
het bestuur van De Maatschappij - departement Hoeksche Waard

Ben Pluimer - Jack de Leeuw - Miranda den Tuinder - Wim Nobel - Alie 't Hooft - Carla van Emmerik

Caroline Nagtegaal-van Doorn (1980) is sinds november 2017 voor de VVD lid van het Europees Parlement. Zij maakt deel uit van de fractie Renew Europe. Mevrouw Nagtegaal werkte als manager European affairs bij Havenbedrijf Rotterdam en als manager public & external affairs bij de Royal Schiphol Group. Verder was zij secretaris van de VVD-partijcommissie Europese Zaken. Zij zit in de commissie vervoer en toerisme van het Europees Parlement.

 

Caroline Nagtegaal-van Doorn

Caroline Nagtegaal-van Doorn

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden