Bijeenkomst met Brecht van Schendel van stichting Petje Af

Graag jullie aandacht voor de volgende interessante bijeenkomst van departement Het Gooi op dinsdag 15 maart.

We zijn erin geslaagd een zeer inspirerend en boeiend programma samen te stellen met een duidelijke maatschappelijke inhoud. Een onderwerp wat goed past bij de missie en de doelgroepen van De Maatschappij. 

Brecht van Schendel hebben we bereid gevonden ons meer te vertellen over de stichting Petje af. Brecht is al 5 jaar directeur-bestuurder van deze stichting en kent alle ins en outs. De noodzaak, het ontstaan en het programma van Petje af komen ter sprake. Er bestaat overigens al geruime tijd een link tussen De Maatschappij en de stichting Petje af. In bijgaand factsheet treffen jullie alvast meer informatie aan.

Naast een informatief gedeelte maakt Brecht ook van de gelegenheid gebruik om ons een aantal uitdagingen voor te leggen waar zij tegenaan loopt en waarover zij graag onze feedback, suggesties en/ of mening ontvangt. Hoe mooi zou het zijn als we Brecht aan het eind van de avond naar huis kunnen laten gaan met een aantal inspirerende suggesties? 

Inloop vanaf 17.30 uur
Aanvang programma om 18.00 uur
Einde programma rond 19.15 uur
Aansluitend diner
Einde van de avond rond 21.15 uur

De bijeenkomst zal plaatsvinden, op de voor ons bekende locatie, Restaurant Eemland, Laarderweg 74 in Eemnes.

Graag jullie aanmeldingen wederom via de button onder aan deze mail of via de website. We rekenen zoveel mogelijk op jullie aller aanwezigheid en stellen het zeer op prijs als jullie een of meerdere introducees uitnodigen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

We kijken uit naar een mooie bijeenkomst.

Hartelijke groet namens het bestuur van departement Het Gooi, 

Peter van der Velden

Aanwezige introducees 0

Er zijn nog geen introducees aanwezig

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden