Bijeenkomst “Kunst en bourgondische (ondernemers)cultuur”

Het bestuur van De Maatschappij departement West-Brabant nodigt haar leden en belangstellenden graag uit voor de bijeenkomst van woensdag 19 oktober a.s. rondom het thema “Kunst en bourgondische (ondernemers)cultuur”.

De Maatschappij heeft als doelstelling te ‘verbinden’. Dat uit zich niet alleen door het verbinden van ondernemers, onderwijs en overheid, maar ook om het verbinden van thema’s binnen een bijeenkomst. Wij hopen dat de kunst, het ondernemerschap en het bourgondische leven u op woensdag 19 oktober a.s. zullen inspireren en op zijn minst het decor vormen voor een gezellig weerzien.

We beginnen met een bezoek aan Breda Photo, waar we onder begeleiding de ‘centrumtour’ volgen. Hierna brengen we een bezoek aan The Streetfood Club. Een prachtige nieuwe eet- en drinkgelegenheid die op 20 juli jl. geopend is in het voormalige Grand Theatre aan het Van Coothplein. Er wordt voor ons een borrel verzorgd waarbij diverse hapjes geserveerd worden die je een indruk geven van de diversiteit aan smaken die de keuken van de club biedt. Mede-eigenaar Wes Schreutelkamp, een jonge ondernemer, ontvangt ons en neemt ons mee in het verhaal achter The Streetfood Club en vertelt over het starten van een onderneming in deze bewogen tijd.

Programma
16.00u             vertrek tour Breda Photo vanaf Stadsgalerij, Oude Vest 34
17.00u             einde tour, vertrek naar Streetfood Club, Van Coothplein 17b
17.15u             ontvangst, borrel en presentatie Streetfood Club
19.00u             afsluiting

Het bestuur hoopt u in groten getale te mogen verwelkomen op deze bijeenkomst. Gelet op de tijd van het jaar en dus de kans op neerslag, adviseren wij eenieder uiteraard een paraplu mee te nemen. Ook introducé(e)(s) mogen, eenmalig kosteloos, meegenomen worden.

Aanmelden kan via de website.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden