Bijeenkomst in het Foundation House

Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst in het Foundation House op donderdag 28 maart a.s.
Het Foundation House aan de Koninginnegracht in Den Haag is een vestigings- en ontmoetingsplaats voor personen, bedrijven en organisaties die zich inzetten op het maatschappelijke vlak voor de (Haagse) samenleving.

Initiatiefnemers van het Foundation House zijn de Stichting Levi Lassen en Stichting Boschuysen. Deze vermogensfondsen wilden graag met meerdere stichtingen in een zelfde gebouw zitten om zo mogelijkheden te creëren om elkaar te inspireren, versterken en te verbreden. Vanuit die wens is een locatie ontstaan van waaruit een gezamenlijkheid van instellingen nog meer voor Den Haag en haar inwoners kan betekenen.

In 2018 betrok ook de Vereniging van Fondsen in Nederland (FIN) het pand. De FIN, belangenbehartiger en facilitator bij uitstek van samenwerking van (vermogens)fondsen heeft in Foundation House een toepasselijke plek gevonden. Directeur Siep Wijsenbeek geeft een doorkijk in filantropisch Nederland en Den Haag in het bijzonder. Daarnaast schetst hij een beeld van de uitdagingen waarmee fondsen momenteel te maken hebben. Ook zullen enkele andere ‘bewoners’ van het pand kort iets vertellen over hun werkterrein.

Aanmelden 
U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via de aanmeldbutton of door in te loggen via de website www.de-maatschappij.nl. Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar info@de-maatschappij.nl. Introducés zijn van harte welkom.

Adres: Koninginnegracht 15, Den Haag
Bereikbaarheid: Tram 9 vanuit en naar Scheveningen stopt voor de deur van het Foundation House, halte Dr. Kuyperstraat.
Betaald parkeren aan de Koninginnegracht en omliggende straten.

Programma

17:30 uur Ontvangst
18:00 uur Welkomstwoord door Hans van der Eerden, voorzitter departement 's-Gravenhage
18:10 uur Presentatie Siep Wijsenbeek, directeur FIN
18:30 uur Presentatie enkele stichtingen uit Foundation House
19:00 uur Borrel
20:00 uur Einde bijeenkomst

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden