Bijeenkomst Departement Drechtsteden

Aan de leden van het Departement Drechtsteden van de Maatschappij,

Het jaar 2022 zullen wij waarschijnlijk niet snel vergeten. Laat ik het voor nu bij deze korte zin laten nu vermoedelijk iedereen de stille referentie herkent. Dus niet om te vergeten maar wel om een hooprijke doorstart in 2023 te onderstrepen wenst het departementsbestuur een ieder een gezond, vriendelijk en opgewekt 2023.

In de bijeenkomst van november jl. hebben wij aangegeven dat het ingewikkeld is bijeenkomsten te organiseren voor kleine gezelschappen. Inleiders uitnodigen voor een gezelschap dat een gemiddeld “klaslokaal” niet meer dan voor de helft kan vullen is voor de inleiders niet aantrekkelijk. Toch gaan we – als het even kan – inzetten op bijeenkomsten met maatschappelijke inhoud afgewisseld met bijeenkomsten die meer luchtig zijn.

De eerste bijeenkomst in het nieuwe kalenderjaar is er een die er tussen in zit. Zeg maar dat het een bijeenkomst wordt waarin “onderwijs” verbonden wordt met “smaak”. Met aandacht voor een van de oudste dranken ter wereld. Wij hebben Peter van den Berg, registervinoloog en eigenaar van Rood Wit & Rosé in Dordrecht, verzocht een kleine wijnproeverij voor ons te organiseren. Met een enkel minihapje. Voor het contrast. Dat gaat gebeuren op donderdag 12 januari a.s. aan de Voorstraat 227 en vangt aan om 16.00 uur.

Voor de leden van het departement Drechtsteden is de proeverij zonder kosten. Voor introducees vragen wij een bijdrage van € 20,--. U kunt zich opgeven via de site van de Maatschappij.

Tot 12 januari a.s.

Het bestuur van het departement Drechtsteden

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden