Bijeenkomst bij The Mall of The Netherlands

Beste leden van De Maatschappij, departement Den Haag,

Na de gezellige en goed bezochte zomerborrel met brainstormsessie hebben wij als Bestuur alle ideeën vanuit onze leden op een rijtje gezet en verwerkt. Dit heeft geresulteerd in een mooie nieuwe jaarplanning met bijzondere locaties en sprekers voor de bijeenkomsten in het komende seizoen. Uniek dit jaar is dat de bijeenkomsten in samenwerking met leden georganiseerd gaan worden.

Tijdens de eerste netwerk bijeenkomst van dit nieuwe seizoen, ontvangen wij onze leden graag op de eerste bijzondere nieuwe locatie “Westfield Mall of The Netherlands” in Leidschendam.

De Westfield Mall of The Netherlands is sinds maart dit jaar in zijn geheel open. Na twaalf jaar en 630 miljoen euro aan investeringen is een nieuwe belevingswereld met horeca, bioscoopzalen, een arcadehal en een groot aantal winkels te betreden. De Mall telt 117.000 m2 en er is plek voor 280 winkels. Je kunt er gratis parkeren en de Mall zorgt voor zo’n 500 extra banen in omgeving Den Haag.

Een mooie gelegenheid om hier meer over te horen tijdens ons bezoek op 22 september a.s.

We krijgen een presentatie in het reeds geopende Kinepolis door sprekers die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de realisatie van het project. Vervolgens is er de mogelijkheid om rond te kijken in de Mall en zullen we aansluitend borrelen in één van de bijzondere horecagelegenheden, te weten bij O’Learys. In onderstaande video’s wordt meer informatie gegeven over het Kinepolis en O’learys.

Programma:
Aanvang:
16.00 uur        Inloop
16.30 uur        Presentatie in zaal 4 – Kinepolis
17.15 uur        Nawoord met gelegenheid tot vragen en rondkijken in de Mall
18.00 uur        Borrel bij O’Learys
19.30 uur        Einde borrel, mogelijkheid om met elkaar te dineren.

Aansluitend is er gelegenheid om met elkaar op eigen rekening een hapje te eten en te poolen. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij O’Learys en aangeven dat de reservering op naam van De Maatschappij is.

Sprekers:
Sydney Koster – Senior Design & Retail Expert
Vincent van der Vegte – Senior Asset Manager

Leuk om te benoemen is dat de Westfield Mall of The Netherlands samenwerkt met Blue School, een project waarin mbo Retail scholieren in de Mall verschillende functies kunnen invullen en mooie werkervaring op kunnen doen, in combinatie met hun studie. Meer informatie volgt tijdens de bijeenkomst.

Venue:
Liguster 202, 2262 AC Leidschendam
U kunt het makkelijkst parkeren in P2 (niveau -1 en -2).

Wij willen graag alle leden verzoeken om in hun netwerk na te gaan of er jonge collega’s of bekenden zijn die graag op deze manier kennis willen maken met onze Vereniging en haar leden. Zij zijn allen van harte uitgenodigd!

Let op: Er is een grens aan het aantal deelnemers dus schrijf u snel in.

Hopelijk tot dan!

Namens het bestuur van De Maatschappij, departement Den Haag

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden