Bijeenkomst

Eindelijk is het weer zo ver. Het gaat echt gebeuren. Op dinsdagavond 15 juni gaan we elkaar weer live ontmoeten. Na elkaar zo lang niet meer gezien te hebben rekenen we dit keer vanzelfsprekend op een zeer ruimte opkomst. Wat kan er nu belangrijker zijn dan onze maandelijkse bijeenkomst?

Met veel plezier nodigen wij je uit voor deze bijeenkomst, van 17:30 tot circa 21:00 uur in Eemland in Eemnes. Onze vertrouwde locatie is er gelukkig dus ook nog!

Het zomerse weer is begonnen en als het een beetje mee zit ontmoeten we elkaar op het terras! Op onze gebruikelijke derde dinsdag van de maand komen wij weer bij elkaar om samen de zomer in te luiden, elkaar weer in real life te zien en van elkaar te horen hoe het met iedereen gaat. Deze bijeenkomst zal dus het karakter hebben van bijpraten. Daarnaast zal het bestuur presenteren hoe het landelijk bestuur de toekomst van De Maatschappij ziet. Aan ons vervolgens de vraag om aan te geven wat wij hiervan vinden en hoe wij onze toekomst zien.

Daarnaast doen we ons uiterste best om Marisa van de partij te laten zijn zodat we haar eindelijk op gepaste wijze in de spotlights kunnen zetten en kunnen bedanken voor alle energie en inzet die ze de afgelopen jaren in onze groep heeft gestoken.

We zien jullie dus heel graag weer in het bij ons bekende Grandcafé Eemland, Laarderweg 74, Eemnes. 

Inloop vanaf 17.00 uur, start 17.30 uur.
Kom vooral met velen en meld je graag aan via de website!

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden