Bezoek aan Viola Winokan Fine Art- Amsterdam Galerie

In het hart van de Jordaan bevindt zich het galerie-atelier van kunstenares en levensgenieter Viola Winokan. Daar exposeert zij werk van fotografen zoals Helmut Newton, artiesten van de post Sovjetperiode en diverse Pop Art kunstenaars. Ook exposeerden er al meerdere multidisciplinaire kunstenaars met beelden en schilderijen zoals Remi Wörtmeyer van Het Nationale Opera & Ballet en zijn er werken van Viola Winokan zelf te zien.

Viola ziet schoonheid in vele dingen in het leven en zoekt altijd manieren om deze te delen met de mensen die zij ontmoet. Zoals eens per maand, tijdens een diner, gaan de gesprekken over de kunst aan de muren en het eten op de borden. Viola gebruikt alleen organische ingrediënten, afkomstig van lokale producenten.

De wijnen komen uit de landen die zij heeft bezocht tijdens de reizen die ze maakte of de landen waar ze heeft gewoond.

De reguliere borrel op de KIT kon helaas niet worden ingepland, daarom zijn we Viola meer dan dankbaar dat wij haar galerie mogen bezoeken en mogen genieten van kunst, een glas wijn en lekkere bites. De Jordaan biedt natuurlijk veel mogelijkheden om na afloop nog ergens in de buurt wat te gaan eten.

Je vindt de galerie aan de Laurierstraat 53, Amsterdam.

De borrel begint om 18.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Voor deze aangeklede borrel vragen we een eigen bijdrage van slechts € 12,50 die je kunt pinnen (geen cash) bij binnenkomst.
Aanmelden kan via de webiste of door te mailen naar info@de-maatschappij.nl.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden