Bezoek aan Sollas in WormerWij nodigen u van harte uit voor een bedrijfsbezoek aan SOLLAS Packaging Machinery aan de Bruynvisweg 1 te Wormer op donderdag 3 oktober 2019 van 12.00 tot 14.00 uur.

Sinds 1948 levert Sollas als traditioneel Zaans familiebedrijf wereldwijd kwalitatief hoogwaardige verpakkingsoplossingen.

De innovatieve verpakkingsmachines van Sollas worden gebruikt voor veel toepassingen uiteenlopend van de cosmetica- en parfumbranche tot aan de tabaks- en zoetwarenindustrie. Met de nieuwste technologische ontwikkelingen wordt in nauwe samenwerking met de klant aan de juiste verpakkingsoplossing gewerkt.

Vanuit het onlangs geheel verbouwde hoofdkantoor in Wormer en verkoopkantoren in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk vinden de machines de machines van Sollas wereldwijd hun weg naar de klant.

Een bedrijf dat kortom een bezichtiging meer dan waard is!

U wordt om uiterlijk 12.15 uur verwacht bij de receptie van het bedrijf aan de Bruynvisweg 1 te Wormer. U kunt parkeren op het parkeerterrein van het bedrijf of in de directe nabijheid.

De kosten van deze lunchbijeenkomst bedragen € 20,--, bij  binnenkomst te voldoen. U kunt zich aanmelden via de aanmeldbutton hieronder of per e-mail info@de-maatschappij.nl vóór 20 september a.s.
 
Indien u zelf aan deze uitnodiging geen gevolg kunt geven, kunt u deze uiteraard geven aan belangstellenden binnen uw bedrijf. Mocht u na uw opgave alsnog verhinderd zijn dan verzoeken wij u ons daarvan tijdig in kennis te stellen. Bij een niet-tijdige afmelding, minstens twee dagen voor de lunchbijeenkomst, zijn wij helaas genoodzaakt u een bedrag ad € 20,- in rekening te brengen.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van departement Zaanstreek-Waterland
Guido Voss, voorzitter 

Door u aan te melden gaat u ermee akkoord dat er tijdens deze bijeenkomst foto- en filmopnamen gemaakt kunnen worden, waar u op te zien kunt zijn. 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden