Bezoek aan NAC Maatschappelijk

Bijeenkomst is uitgesteld

Met energie en vol inspiratie hebben wij vanuit ons bestuur de draad weer opgepakt om voor jullie inhoudelijk sterke en gezellige bijeenkomsten te organiseren. Wij waren extra gemotiveerd na onze bijeenkomst op 15 september jongstleden met wethouder Greetje Bos, waar 49 personen bij aanwezig waren, waaronder maar liefst 32 introducees! Fantastisch dat inmiddels een aantal introducees lid is geworden van onze vereniging.

U heeft de uitnodiging voor de eerstvolgende bijeenkomst op 28 oktober aanstaande bij NAC Maatschappelijk ontvangen. 23 Leden hebben zich tot nu toe aangemeld. Het zal u ongetwijfeld niet verbazen dat wij u helaas moeten informeren dat de bijeenkomst niet door kan gaan. We hebben nog even overwogen om een online bijeenkomst te organiseren, maar dan missen we de sfeer van onze lokale voetbaltempel als locatie. Dus helaas moeten we door de aangescherpte coronamaatregelen opnieuw, net als in het voorjaar, ons bezoek aan NAC Maatschappelijk uitstellen. Wij hebben NAC Maatschappelijk beloofd dat wij, als de omstandigheden het toe laten en het verantwoord is, we zeker alsnog op bezoek komen. Wat in het vat zit…

Graag delen wij bijgaande video boodschap (klik op de foto hieronder) van het management van NAC Maatschappelijk met jullie. Een boodschap die zij speciaal voor ons gemaakt hebben.

Voor 10 december 2020 hebben wij een bezoek en prachtige eindejaarsborrel voor ons netwerk gepland bij Ingenhousz te Breda. Website: https://ingenhouszbreda.nl/. Laten we hopen dat dit evenement op een verantwoorde manier door kan gaan. We laten u dat natuurlijk op tijd weten.

Voor nu wens ik u en uw familie en vrienden een goede gezondheid toe.
#stayhealthy

Namens het bestuur,

Johan Vissers
Voorzitter departement West-Brabant

Programma

16:15 uur Ontvangst in de NACademy
16:45 uur Niels de Beer (voorzitter) over NAC Maatschappelijk
17:15 uur Rondleiding en verhaal “Playing for Success” door Mart van Poppel
17:30 uur Borrel en afsluiting in de persruimte
18:30 uur Einde

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden