Bedrijfsbezoek Sun Tank B.V.: vernieuwende warmteopslag

                        

Graag verwelkomen wij jou bij het bedrijfsbezoek van De Maatschappij Zutphen aan start-up Sun Tank in Zutphen op 21 maart a.s.

Roland Kreugel is als zelfstandig ondernemer in de bouw gestart.

 

Hij vroeg zich af of het mogelijk is om warmte op duurzame én op korte termijn op te slaan. Zo ontwikkelde hij een Sun Tank.

Sun Tanks zijn rechthoekige zonneboiler- of buffervaten gemaakt van een heel sterk composiet. Naast de opslag van energie kan een Sun Tank ook constructief gebruikt worden, bijvoorbeeld in je muur, vloer of dak.

Benieuwd naar deze technische ontwikkeling?  Roland neemt jullie mee in zijn missie om iedere woning volledig zelfvoorzienend te maken met behulp van zonnekracht!  

Meld je nu aan. Voor de lunch wordt gezorgd. De kosten voor deze bijeenkomst zijn € 17,50.

Start: 12.00 uur

Einde 14.00 uur

Tevens willen we je er nog op attenderen dat je je kosteloos kunt afmelden tot 24 uur voor de bijeenkomst via: zutphen@de-maatschappij.info.

NB: tijdens de bijeenkomst kunnen foto's worden gemaakt, die op sociale media worden geplaatst. Indien dit voor jou niet wenselijk is vernemen wij dit graag schriftelijk tijdig voor de bijeenkomst. Indien wij geen schriftelijke reaktie hebben ontvangen gaan wij er van uit dat je tegen het voornoemde geen bezwaar hebt.

Namens het bestuur Departement Zutphen,
Danielle, Natale en Judith

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden