Bedrijfsbezoek Playnetic

Tijdens de lunchbijeenkomst van de Maatschappij Departement Zutphen op dinsdag 21 mei a.s. kun je kennis maken met het snel groeiende bedrijf Playnetic.Roy Stein is in 2007 in Zutphen dit unieke bedrijf gestart. Het is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd werkt.
Hoor alles over deze ontwikkelingen! Meld je nu aan via zutphen@de-maatschappij.info.

Kinderen die binnen vastzitten? Haal ze naar buiten met Playnetic Interactieve Speeltoestellen !

De unieke speeltoestellen van Playnetic wekken duurzame Human Powered Energy op, simpelweg door te spelen. Hierdoor zijn batterijen of ondergrondse stroomkabels overbodig. De energie wordt gebruikt om muziek te produceren, spannende games te spelen, geweldige lichtshows te creëren en meer!

Playnetic biedt een ruim assortiment Human Powered speeltoestellen. Zij maken speeltuinen aantrekkelijker door interactieve elementen toe te voegen die uitnodigen om te blijven spelen! Al haar duurzame speeltoestellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikken over het vereiste EN1176 certificaat. Wist je dat je de standaarden zelfs kunt aanpassen? Door het gebruik van Human Power is de apparatuur volledig zelfvoorzienend, duurzaam en eenvoudig te installeren omdat batterijen en stroomkabels overbodig zijn. Hoe cool is dat!

Neem een ​​kijkje op de productpagina op de website https://www.Playnetic.nl voor meer informatie.  

Om in de gezonde leefstijl te blijven: Edda Pannekeet is naast haar werkzaamheden bij Playnetic gestart met haar eigen bedrijf Edisa Leegstijlcoaching. Ook hier kun je tijdens de bijeenkomst kennis mee maken.

 

Datum: dinsdag 21 mei 2024
Tijd: 12.00 - 14.00 uur
Locatie: Loohorst 3, 7207 BL  ZUTPHEN

De kosten voor deze lunchbijeenkomst bedragen € 17,50 per persoon. 

Tevens willen we je er nog op attenderen dat je je kosteloos kunt afmelden tot en met donderdag 16 mei a.s. via: zutphen@de-maatschappij.info.

NB: tijdens de bijeenkomst kunnen foto's worden gemaakt, die op sociale media worden geplaatst. Indien dit voor jou niet wenselijk is vernemen wij dit graag schriftelijk tijdig voor de bijeenkomst. Indien wij geen schriftelijke reactie hebben ontvangen gaan wij er van uit dat je tegen het voornoemde geen bezwaar hebt.

Namens het bestuur Departement Zutphen,
Jan Harmen en Judith

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden