Bezoek aan het nieuwe gebouw van HZ University of Applied Sciences Middelburg

 

Vanaf september 2018 verhuizen een aantal van de technische opleidingen, zoals Bouwkunde, Technische Bedrijfskunde en HBO-ICT naar het nieuwe gebouw van HZ University of Applied Sciences aan het Groenewoud in Middelburg. Ook vind je in Middelburg de opleidingen van de Delta Academy: Watermanagement en Civiele Techniek. 

Het gebouw 
De nieuwe locatie biedt alle mogelijkheden om leeromgevingen te creëren die passen bij wat nodig is voor modern technisch onderwijs. Denk hierbij aan laboratoria, ontwerpruimtes en innovatiestudio’s. Deze faciliteiten kunnen gedeeld worden met University College Roosevelt, instellingen als NIOZ en universiteiten uit Nederland en Vlaanderen. Ook Scalda, het voortgezet onderwijs en het bedrijfsleven kunnen er gebruik van maken.

Wij worden ontvangen door Adri de Buck, lid van het College van Bestuur. Hij zal iets vertellen over de HZ en het nieuwe gebouw. Ook krijgen de leden van departement Zeeland een rondleiding door het gebouw. Omdat de ontmoetingsruimte in het gebouw nog niet geheel gereed is, zullen wij na de rondleiding voor de borrel naar de Kloveniersdoelen gaan. 

Het belooft een zeer interessant bezoek te worden! U bent van harte welkom deze bijeenkomst bij te wonen.
U kunt zich aanmelden via fdmwinter@icloud.com

Aanwezige introducees 7

Herman Heijboer

Duradis BV

Elly Hilgers

stichting ZIGZAG

Krista Koenraadt

Duradis

Adinda van der Linden

BLTAX

Bas van den Tillaar

Gemeente Vlissingen

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden