Bedrijfsbezoek en rondleiding bij het DC van de Jumbo in Beilen

Het bestuur van department Drenthe nodigt u van harte uit voor een bedrijfsbezoek aan het distributiecentrum van Jumbo, Kanaalweg 15 in Beilen.

Van groothandel tot supermarktketen
Jumbo Supermarkten is een familiebedrijf dat al meer dan negentig jaar bestaat. Vooral sinds de jaren negentig groeit Jumbo snel. De geschiedenis van Jumbo gaat terug naar 1921, toen de familie Van Eerd met een groothandel startte. In 1996 opende de eerste Jumbo-winkel. Ons bedrijf groeide in no-time tot de onbetwiste nummer twee op de Nederlandse markt na de overnames van Super de Boer en C1000. Ook heeft Jumbo de supermarktketen EMTÉ en voedings- en receptenplatform Smulweb overgenomen.

Doorslaand succes
De overstap naar een formule waarin de klant echt volledig centraal staat, bleek een doorslaand succes. Jumbo groeide steeds sneller, het aantal tevreden klanten nam sterk toe en Jumbo nam hier diverse onderscheidingen voor in ontvangst. Meerdere keren werd Jumbo door de consumenten aangewezen als de meest klantvriendelijke supermarkt van Nederland. Ook in de GfK rapporten behaalde Jumbo regelmatig de eerste of tweede plaats voor de beste supermarkt van Nederland. Daarnaast prijkt Jumbo vaak bovenaan in de ranglijsten van beste werkgevers, duurzaamste bedrijven, beste marketing organisaties en sterkste merken.

Sites
De Jumbo-sites leveren dagelijks circa 900.000 colli aan de winkels (zondagen niet meegerekend). Onze regionale sites huisvesten circa 3.400 artikelen KW en 1.400 artikelen Vers. Overige artikelen krijgen ze aangeleverd door de landelijke sites (Veghel en Elst) of leveranciers. Regionale sites (Beilen, Veghel, Breda en Woerden) leveren die dan weer aan de winkels (crossdock). Een kleiner aantal artikelen wordt door leveranciers rechtstreeks aan de winkels geleverd.

Het programma voor dit bedrijfsbezoek is als volgt:
15.00 – 15.30 uur: ontvangst en voorstel rondje.

15.30 – 16.15 uur: presentatie Jumbo / DC Beilen

16.15 – 17.00 uur: rondleiding DC.

17.00 – 17.30 uur: rondvraag en afronding.

Introducées zijn van harte welkom. Let op. Het maximum aantal plaatsen is beperkt tot 30.

Aanwezige introducees 3

Froukje Breimer- van der Laan

Peter Hilhorst

Hilhorst

Eddy Vink

Coop Supermarkten

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden