Bedrijfsbezoek Dusseldorp BMW Epse

Dinsdag 18 juni vindt de lunchbijeenkomst plaats in Epse bij de langst actieve BMW dealer van Nederland.

Dusseldorp is al ruim 110 jaar een familiebedrijf!

Als familiebedrijf opende Dusseldorp haar tweewielerbedrijf in Lichtenvoorde. Het duurde niet lang of het familiebedrijf maakte de overstap naar vierwielers. Door de groei van het bedrijf was het familiebedrijf genoodzaakt te verhuizen naar een grotere locatie. Deze vonden ze in 1959 in Apeldoorn; nog in ditzelfde jaar werd de eerste BMW verkocht, waarna Dusseldorp werd erkend als eerste Nederlandse BMW-dealer. Inmiddels heeft het bedrijf 13 vestigingen en viert het haar 65e jubileum als BMW dealer.

Wij verwelkomen je graag in de vestiging Epse/Deventer van Dusseldorp BMW voor de lunchbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zal het bedrijf zich presenteren met bijzondere aandacht voor de wijze waarop wordt omgegaan met de veranderingen op het gebied van mobiliteit. Natuurlijk kun je de nieuwste en mooiste BMW’s bewonderen!

Datum: dinsdag 18 juni 2024 
Tijd: 12.00 - 14.00 uur 
Locatie: Lochemseweg 2C, 7214 RH Epse

De kosten voor deze lunchbijeenkomst bedragen € 21,50 per persoon.  
 
Tevens willen we je er nog op attenderen dat je je kosteloos kunt afmelden tot 15 juni a.s. 17.00 uur via: zutphen@de-maatschappij.info. 

NB: tijdens de bijeenkomst kunnen foto's worden gemaakt, die op sociale media worden geplaatst. Indien dit voor jou niet wenselijk is vernemen wij dit graag schriftelijk tijdig voor de bijeenkomst. Indien wij geen schriftelijke reactie hebben ontvangen gaan wij er van uit dat je tegen het voornoemde geen bezwaar hebt. 
 
Namens het bestuur Departement Zutphen, 
Jan Harmen en Judith 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden