Bedrijfsbezoek Duits Engineering

Duits Engineering BV, machine en apparatenbouw; al 25 jaar een begrip in Zutphen!

Tijdens de februari bijeenkomst hebben wij onze jaarlijkse ALV weer gehad. Daarna heeft Johan ons meegenomen in de wereld van het basis inkomen. Er werd een leuke discussie gevoerd. Ook onder de leden van departement Zutphen hebben we voor en tegenstanders. De maart bijeenkomst staat weer in het teken van een bedrijfsbezoek.

Op 21 maart kunnen we het metaalbedrijf uitgebreid van binnen bekijken. Astrid en Jan Duits verwelkomen ons en vertellen ons meer over hun boeiende onderneming. Bovendien krijgen wij een rondleiding en snuiven wij de sfeer (en metaalgeur) op.

Ze zijn begonnen als eenmanszaak, maar hebben inmiddels door een gezonde groei een interessant bedrijf opgebouwd in de machine en apparatenbouw. Er is een ruime expertise opgebouwd in het ontwerpen en bouwen van speciale machines. Dit is inclusief complete turn-key projecten en ze leveren internationaal. Duits engineering beschikt over moderne, computergestuurde apparatuur en enthousiast en goed geschoold personeel. Hun team is de drijvende kracht achter het bedrijf en vakmanschap is de kerncompetentie.

Duits Engineering  is gespecialiseerd in de engineering, besturing en fabricage van speciale machines voor uiteenlopende industrieën . Als machinefabriek bieden ze een groot aantal technische services overzichtelijk onder één dak. Zij hechten heel veel waarde aan gezond ,veilig en kennis gericht ondernemen daarom zijn zij in het bezit van diverse certificaten. Met een eigen ontwerpafdeling, moderne en uitgebreide productiefaciliteiten en ongeveer 25 vakbekwame medewerkers is  Duits Engineering B.V. in staat om voor vele technische problemen een oplossing te ontwikkelen en te realiseren. Als erkend leerbedrijf SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven) willen zij jonge mensen de mogelijkheid bieden om zich te bekwamen in de techniek. Jan en Astrid zijn daarnaast ook betrokken bij meerdere initiatieven om jonge mensen te interesseren voor de techniek.

Duits Engineering is ook uitgebreid in het nieuws geweest met hun transferversneller . Deze bijzondere glijbaan komt uit hun koker en heeft heel veel publiciteit gehad  ( Journaal, Krant, SBS etc.) .

Onderstaand vast een leuk filmpje. http://www.de-maatschappij.nl/files/Zutphen/glijbaan.MOV

Kortom; genoeg redenen om 21 maart te komen!

De kosten bedragen € 17,50.

Tevens willen we u er nog op attenderen dat u zich kosteloos kunt afmelden tot 24 uur voor de bijeenkomst via zutphen@de-maatschappij.info

Kijk op het evenementenoverzicht op de lokale site van de Maatschappij (departement Zutphen) voor alle verdere informatie.

Het bestuur van de Maatschappij in Zutphen,
Daniëlle, Carlijn, Johan, Michael en Astrid

Aanwezige introducees 14

Rene Ali

UWV Werkbedrijf

Richard Beldman

Meeùs

Paul Bombeld

ondernemer boekhandel

Jan Duits

Duits Engineering bv

Astrid Duits

Duits Engineering bv

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden